Lovitură pentru cinefilii români! Televiziunea lor preferată se închide: „E finalul unei călătorii”

Lovitură pentru cinefilii români! Televiziunea lor preferată se închide: „E finalul unei călătorii”
Lovitură pentru cinefilii români! Televiziunea lor preferată se închide: „E finalul unei călătorii” / Foto: Pixabay.com
Publicat: 16/12/2020, 10:10

Televiziunea de filme Paramount Channel se închide în România în ianuarie 2021. Anunțul a fost deja făcut sub forma unui promo.

Filmele se vor putea urmări în continuare pe Comedy Central, post deținut de Viacom, scrie paginademedia.ro.

„Este finalul unei călătorii. Paramount Channel se va închide în ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor găsi o nouă casă, la Comedy Central”, scriu reprezentanții postului. În promo apar și câteva filme consacrate precum „Transformers 3”, „Fantomea mea iubită” sau „Misiune: Imposibilă”.

Canalul difuza producții produse de Paramount, dar și filme de la alte studiouri hollywoodiene.

Paramount Channel a fost lansat în 2014 în România.

Paramount Channel este deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care operează la nivel internaţional şi televiziunile MTV, Nickelodeon VH1 şi Comedy Central Extra.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansată la nivel internaţional în anul 2012, în Spania. În 2013, Paramount Channel s-a lansat în Franţa, iar, în prima parte a acestui an, televiziunea a început să emită şi în Rusia şi Ungaria.

Andreea Berecleanu revine în televiziune! Cu ce post de televiziune s-a înțeles și ce urmează să prezinte

Andreea Berecleanu revine în televiziune. Fosta știristă de la Observator a bătut palma cu postul Prima TV, unde va prezenta principalul jurnal al zilei, Focus 18, de luni până vineri.

În februarie, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a implicat în afacerile soțului ei, Constantin Stan, de profesie chirurg estetician, care deține mai multe clinici de profil în Bacău și București.

Prezentatoarea TV nu a putut sta, însă, departe de camerele de luat vederi, astfel că, recent, a decis să revină “pe sticlă”. Potrivit paginademedia.ro, Andreea Berecleanu a ajuns la un acord cu Prima TV, unde va fi gazda principalului jurnal al zilei, Focus 18, pe timpul săptămânii. În weekend, Roxana Hulpe, sosită de la Pro TV, va trece la pupitru.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult