Mădălina a fost văzută ULTIMA oară în Cornelius, Carolina de Nord, în data de 23 noiembrie 2022. Unde s-ar afla, de fapt, fata de 12 ani

Mădălina a fost văzută ULTIMA oară în Cornelius, Carolina de Nord, în data de 23 noiembrie 2022. Unde s-ar afla, de fapt, fata de 12 ani
Publicat: 26/07/2023, 09:23

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul dispariției Mădălina Cojocari, fata de 12 ani din Cornelius, Carolina de Nord.

Un mandat de percheziție emis în cazul Mădălina Cojocari, fata de 12 ani care a dispărut fără urmă în SUA, arată că mama ei, care a fost arestată pentru că nu a raportat dispariția la timp, și bunica fetei au discutat posibilitatea ca tatăl ei vitreg să o fi vândut pe minoră.

De asemenea, potrivit CNN, poliția a găsit imagini cu o fată ce seamănă cu Mădălina stând alături de un bărbat, care ar putea fi chiar o rudă de a ei, la o zi după ce fata a fost oficial declarată dispărută.

Mădălina Cojocari, traficată de Christopher Palmiter?

Diana Cojocari, mama Mădălinei (37 de ani) și Christopher Palmiter, tatăl ei vitreg (60 de ani), au fost arestați pe data de 17 decembrie 2022 pentru că au omis să raporteze dispariția minorei, la acea vreme în vârstă de 11 ani, informează poliția americană.

Mădălina, care ar avea acum 12 ani, a fost văzută ultima dată acasă în Cornelius, Carolina de Nord, pe 23 noiembrie 2022, dar părinții au așteptat până pe 15 decembrie înainte să îi raporteze dispariția. Ambii adulți neagă că ar ști unde se află fetița.

Din mandatul emis în luna martie, reiese că mama și bunica Mădălinei au discutat despre o posibilitate potrivit căreia Palmiter ar fi vândut-o pe fată pentru bani.

Discuțiile au fost înregistrate în timpul unei conversații telefonice pe care Diana a avut-o de la închisoare. Cele două femei au vorbit și despre „o pungă cu bani” și „scoaterea de bani”, arată mandatul.

Într-o altă discuție telefonică între Palmiter, fratele lui și cumnata sa, bărbatul a vorbit despre faptul că mama Mădălinei „avea mulți bani la ea și el nu știa de unde sunt”.

Palmiter a mai spus și că se vor ivi unele „probleme financiare”, iar fratele lui i-a transmis să nu își facă griji pentru asta.

Fetița apare alături de un bărbat misterios

Polițiștii din Carolina de Nord ar fi obținut chiar imagini de la o cameră de supraveghere în care o minoră, care pare să fie chiar Mădălina, apare în compania unui alt bărbat, după ce aceasta a fost dată dispărută, informează Fox News.

Bărbatul în cauză ar fi Octavian Cebanu, singura rudă biologică a Mădălinei despre care se știe că locuiește în SUA.

Mandatul de percheziție arată că, înainte ca fata să dispară, Diana l-ar fi contactat pe Cebanu ca să o ajute să le „scoată pe furiș” pe ea și fiica ei din locuința lor din Cornelius.

„Diana i-a spus că era într-o relație proastă cu coinculpatul Christopher Palmiter și că dorea să divorțeze”, se arată în mandat.

De asemenea, de pe telefonul lui Cebanu ar fi fost efectuate mai multe apeluri către „persoane neidentificate implicate în investigații în desfășurare privind traficul de droguri”.

Imaginile surprinse de camera CCTV montată în interiorul unui autobuz de școală o arată pe Mădălina părăsind vehiculul la ora 5.00 după masă, pe 21 noiembrie 2022, ultima zi în care eleva de clasa a VI-a a mai fost la cursuri.

Mădălina a fost văzută ultima oară purtând blugi, adidași, o geacă și un tricou alb pe care scria „I can change the world with love”.

Foto: Capturi
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
'N-aveți curaj să vă aruncați!' Îngrozitor! Colegele de clasă, prezente la locul sinuciderii celor două...
FOTO. Și-a filmat și pozat iubita în ipostaze intime! A primit interzis la națională
Mama uneia dintre fetele care s-au sinucis a fost audiată: „Ea era foarte deschisă cu...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Porci vânduţi la poartă. Oferta unui localnic pentru clienţi: "Îl tranşăm în patru şi aia...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Șoferii vor fi amendați automat iar examenul auto va fi mai greu. Schimbări importante ale...
VIDEO - Un bărbat a fost reținut pentru înșelăciune. Ar fi vorba despre un cunoscut...
Mărirea buzelor a costat-o viața pe o tânără de 28 de ani! Declarațiile medicilor sunt...
Adina Iuliana Ghervase, “Văduva neagră” de la Iaşi, a ieşit din puşcărie! După ce beată...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Ema Uta, săruturi dezlănțuite în noapte cu un bad boy de oraș. Sunt imaginile sfârșitului...
Descoperire ȘOCANTĂ la Pompeii! Arheologii italieni au fost ULUIȚI după ce au scos...
PUTIN CUTREMURĂ omenirea! Anunţ istoric făcut chiar azi de ţarul Rusiei
Capcana pregătită pentru Putin. Mai sunt doar câteva luni
O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire...
BANCUL ZILEI. Clasă de ardeleni la ora de Română: Elev Pop, spune, te rog, o...