Magda Bistriceanu, criza politică și premierul Cîțu: ”Ia în calcul un Guvern PSD-PNL. A încurcat «țigările»”

Magda Bistriceanu, criza politică și premierul Cîțu: ”Ia în calcul un Guvern PSD-PNL. A încurcat «țigările»”
Magda Bistriceanu, criza politică și premierul Cîțu
Publicat: 08/09/2021, 12:00
Actualizat: 14/09/2021, 12:42

Premierul Florin Cîțu a declarat, în timpul unei conferințe de presă, nu exclude ca PSD susțină, din Parlament, guvernul pe care îl conduce.

Premierul a fost întrebat dacă va negocia cu social-democrații pentru susținerea unui guvern minoritar format din PNL și UDMR, răspunzând că, înainte de toate, trebuie să se ajungă la acel moment.

ajungem acolo. Eu cred, în continuare, avem maturitatea menținem o coaliție de dreapta în România, a declarat premierul Florin Cîțu.

Magda Bistriceanu: ”Cîțu recunoaște că ia în calcul accepte susținerea PSD”

Analistul politic Magda Bistriceanu nu a ratat ”ocazia” de a-l ironiza pe premier, cu atât mai mult cu cât răspunsul acestuia transmite că varianta unui ”ajutor” PSD, la nivel parlamentar și chiar guvernamental nu este exclusă.

Însă Magda Bistriceanu a descoperit și explicația acestui răspuns pe care premierul Florin Cîțu l-a oferit jurnaliștilor, trăgând concluzia că acesta ”a încurcat țigările” și plasând un emoticon sugestiv la finalul postării sale.

”Cîțu recunoaște că ia în calcul accepte susținerea PSD pentru un guvern minoritar. PSD l-a ajutat în Parlament cu blocarea moțiunii de cenzură. Cred ia în calcul un Guvern PSD-PNL. A încurcat «țigările»?”, a notat Magda Bistriceanu pe pagina sa de Facebook.