Magda Bistriceanu, ironică la adresa Dianei Șoșoacă: ”Oameni răi ce sunteți și nerecunoscători”

Magda Bistriceanu, ironică la adresa Dianei Șoșoacă: ”Oameni răi ce sunteți și nerecunoscători”
Magda Bistriceanu, ironică la adresa Dianei Șoșoacă
Publicat: 11/08/2021, 12:04
Actualizat: 01/09/2021, 12:18

Într-o emisiune online realizată de Luis Lazarus, senatoarea Diana Șoșoacă și-a exprimat nemulțumirea, fiind vizați chiar și admiratorii săi. 

De unde a plecat totul? Diana Șoșoacă i-a certat pe cei care nu au dorit să iasă în stradă pentru a protesta împotriva a ceea ce ea numește ”dictatura medicală”.

”Nu e obligația mea, a unui om care luptă de un an jumate, scape. Mi se pare inacceptabil voi stați bine mersi în fotolii și ne cereți nouă ne sacrificăm și viața, și timpul, și ne luăm și amenzi vreți voi stați comozi în timp ce noi luptăm. Nu vreți luptați și stați comozi și plimbați prin toate țările vaccinați, n-aveți decât declarați morți prin sinucidere. Dacă vreți fiți eliberați, puneți mână de la mână, adunați, v-am dat mură-n gură și și acțiuni, v-am spus ce aveți de făcut, v-am spus ieșiți în stradă la anumite momente, nu v-a interesat”, a spus Diana Șoșoacă.

Magda Bistriceanu, replică pentru Diana Șoșoacă

În replică, pe pagina sa de socializare, analistul politic Magda Bistriceaau își anunță urmăritorii că Diana Șoșoacă s-a supărat pe admiratorii săi, oferind și un citat din aceasta.

În consecință, apreciază – cu ironia aferentă – Magda Bistriceanu, oamenii care nu ascultă îndemnurile Dianei Șoșoacă sunt ”răi” și, mai ales ”nerecunoscători”.

”Șoșoaca s-a supărat și pe proprii ei admiratori: «M-am săturat! Este inacceptabil, voi stați bine mersi in fotolii si ne cereți nouă sa ne sacrificam și viata, și timpul, și să ne luam si amenzi»” Oameni răi ce sunteți și nerecunoscători”, a scris Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare ce Diana Șoșoacă și-a exprimat nemulțumirea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase