Mai multe persoane reținute după o agresiune la Pitești. Victimele au ajuns în spital | VIDEO

Publicat: 26/06/2021, 12:06

Polițiștii din Argeș i-au prins pe bătăușii care au snopit în bătaie doi oameni și pe unul l-au băgat în spital în urmă cu trei zile.

Incidentul s-a petrecut la Pitești, în plină stradă, iar cu toate astea nimeni nu a văzut sau auzit ceva. Nici măcar cei care au sunat la 112 nu au dat multe detalii, așa că polițiștilor le-a luat trei zile să dea de urma agresorilor. Trei dintre ei au fost reținuți noaptea trecută.

Două agresiuni au avut loc în urmă cu trei zile în cartierul Trivale din Pitești. Trei indivizi l-au bătut pe un al patrulea. Aceștia l-au lovit inclusiv cu o ranga în cap, apoi au plecat. Victimă a fost și un alt bărbat, care a intervenit pentru aplanarea conflictului.

La fața locului au ajuns polițiștii Secției 3 din Pitești, care au chemat în sprijin forțele speciale și o ambulanță. La fața locului nu mai era însă nimeni în afara celui agresat.

Agresorii vor fi prezentați instanței

Pentru că nu au obținut informații de la martori, polițiștii au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Au fost audiați și cei agresați.

După trei zile, polițiștii i-au identificat pe agresori, iar aceștia au fost duși vineri la audieri. Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Victimele au fost duse la spital, iar acum sunt în afara oricărui pericol. În cursul zilei de sâmbătă, agresorii vor fi audiați din nou pentru a se afla motivul agresiunii și vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase