Mai multe trenuri au întârzieri, din cauza vremii nefavorabile. Ce garnituri vor ajunge mai târziu la destinație

Mai multe trenuri au întârzieri, din cauza vremii nefavorabile. Ce garnituri vor ajunge mai târziu la destinație
FOTO - Facebook.com/cfrinfrastructura
Publicat: 27/01/2023, 22:58
Actualizat: 27/01/2023, 23:01

Trenul R 8007 va ajunge cu întârziere la Constanța, vineri seara, deoarece locomotivei i s-a rupt pantograful între Sărulești și Lehliu (firul I), defecțiune care a cauzat inclusiv ruperea firului de contact. Garnitura a fost repusă în circulație cu altă locomotivă, la destinație urmând să ajungă cu o întârziere de 193 de minute.

„Celelate trenuri nu au fost afectate, acestea fiind retrasate să circule pe firul II”, a precizat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR S.A.

De asemenea, trenul IC 536 are înregistrată o întârziere cauzată de fluctuații de tensiune între Mircea Vodă și Saligny, precum și de restricția de viteză cu care a circulat între Brănești și Pasărea, din cauza talonării barierei la trecerea la nivel.

Totodată, trenul 472 va ajunge cu întârziere la destinație după ce și-a prelungit timpii de mers, cu 42 min, între Crivina – Brazi, și cu 64 minute, în stația Brazi, pentru manevre de decuplare a unui vagon din compunerea garniturii.

Potrivit sursei citate, nu sunt înregistrate alte evenimente, însă traficul feroviar este adaptat în continuare la condițiile meteo nefavorabile.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase