Mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 acuză pe altcineva pentru moartea copiilor

Mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 acuză pe altcineva pentru moartea copiilor
Mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 acuză pe altcineva pentru moartea copiilor
Publicat: 18/08/2021, 10:38

Andreea, mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești face noi declarații în legătură cu moartea celor doi copii.

Ea a povestit, pentru Observator, ce s-a întâmplat în seara în care micuții au căzut de la etaj.

Între timp, Protecția Copilului face ultimele demersuri pentru decăderea femeii din drepturile părintești pentru cel de-al treilea copil, singurul rămas în viață.

Andreea recunoaște că făcea un live pe Facebook în momentul în care copiii au căzut de la etaj, dar crede că vina pentru tragedie o poartă prietena ei, Alina.

Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva. Copiii, da, erau singuri în cameră. Când a venit Poliția eu am intrat în cameră, m-a trimis Poliția… «Du-te, vezi ce fac copiii». Când intru în cameră, o văd… ditamai salteaua aia, nu puteam s-o ridic singură. Doar doi bărbați o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era dată jos din pat. Cum puteau copiii ăștia să mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum.

Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată. Mi-a zis să stau liniştită. Vine mâine dimineaţă şi mă ia de aici, pentru că mă ameninţă foarte multă lume. Vreau să stau tot timpul lângă mormântul lor, să mă duc mereu să îi văd.”, spune femeia, care acum locuiește în casa părinților săi.

Cel de-al treilea copil se află acum în grija tatălui.

Femeia recunoşte că s-a prostituat, dar susţine că a recurs la asta pentru a-şi întreţine copiii. În ziua tragediei, femeia nu consumase droguri sau alcool.

Prietena femeii are altă versiune

Alina, prietena Andreei, despre care aceasta din urmă dă de înțeles că ar fi responsabilă pentru moartea copiilor, are o altă variantă. Aceasta spune că femeia și-ar fi închis copiii în cameră pentru că o deranjau.

„Băiatul cel mare a tras salteaua şi masa şi, din păcate, copiii s-au suit de pe saltea pe masă. Au stat la geam vreo 5 minute. S-au jucat. Din păcate, fata a căzut prima. Pe urmă băiatul. Ea a luat copiii, i-a bagat în cameră, pentru că nu putea femeia să facă live din cauza copiilor”, spune Alina.

Mama gemenilor din Ploiești făcea live pe Facebook în momentul tragediei

Mama copiilor ar fi fost live pe Facebook în momentul în care s-a produs tragedia.

În imagini se aud la un moment dat sunetele ambulanțelor, iar la scurt timp, cineva bate cu putere în ușa apartamentului, moment în care femeia oprește transmisiunea live de pe rețeaua de socializare.

Femeia lăsase copiii nesupravegheați și nici măcar nu a știut ce s-a întâmplat până la sosirea salvatorilor.

Mama copiilor a intrat în stare de șoc în momentul în care a aflat vestea. Ea a fost transportată la spitalul din Ploiești, iar ulterior, medicii au decis să o interneze la Psihiatrie.

Doi copii au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Evenimentul nefericit s-a petrecut miercuri.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi, fiind declarat decesul.

Cei doi copii ar fi căzut pe rând, la un interval de 30 de secunde.

Copiii au fost preluaţi de ambulante şi duşi la spital, fiind în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase