Moartea lui Raul, băiețelul român ucis și aruncat într-un râu din Belgia: „Sora lui l-a LOVIT cu termosul în cap”, acuză mama și tatăl vitreg

Moartea lui Raul, băiețelul român ucis și aruncat într-un râu din Belgia: „Sora lui l-a LOVIT cu termosul în cap”, acuză mama și tatăl vitreg
Sursă Foto - Captură Video/ProTV
Publicat: 17/05/2023, 17:06
Actualizat: 17/05/2023, 17:08

Mama și tatăl vitreg al lui Raul, băiețelul român ucis și aruncat în apă în Belgia, dau vina pe sora copilului, în vârstă de 13 ani. „L-a lovit cu termosul în cap”, au spus ei în fața organelor de cercetare penală. Afirmațiile lor urmează să fie verificate, spun autoritățile.

În urma celor mai recente confruntări – care au durat opt ore – dintre părinții lui Raul, mama și tatăl vitreg al micuțului de 9 ani au spus că sora victimei a fost agresivă cu el și „l-a lovit cu termosul în cap”.

În acest context, totul devine și mai neclar pentru detectivii care anchetează moartea băiețelului român ucis în Belgia. Cert este că tatăl vitreg, Nicu C. (34 ani), neagă că ar fi implicat în moartea copilului.

„De ce aș pedepsi atât de sever copilul altcuiva? Nu eram tatăl lui adevărat”. Totuși, Nicu C. susține că l-a lovit pe băiat cel mult o dată. El respinge faptul că l-ar fi lovit pe Raul cu o centură sau l-a torturat cu apă rece și fierbinte – după cum le-a spus fiica lui adoptivă polițiștilor. Adolescenta le-a mai spus polițiștilor că și-a văzut tatăl vitreg aruncându-i fratele pe fereastră. De această acuzație, românul spune că este doar o invenție.

Sursa FOTO: Facebook

Bătut frecvent de mama, sora și tatăl vitreg

Surse apropiate anchetei, citate de cotidianul belgian Het Laatste Nieuws, au spus că acum mama copilului a recunoscut că își bătea frecvent fiul. Ea spune că făcea asta pentru că era foarte stresată din cauza muncii zilnice la o companie de procesare a cărnii.

Imediat după arestarea ei în urmă cu o lună, Yoana M. a spus că nu poate oferi detalii despre circumstanțele morții violente a copilului ei. Ea declara că pur și simplu nu a fost prezentă atunci când s-a întâmplat asta. Mama a dat apoi vina pe soțul ei, Nicu C.

„Nicu, eu, dar și fiica mea l-am bătut pe Raul. Apropo, ea a fost cea care l-a lovit în cap cu un termos”, a spus mama lui Raul.

Totuși, femeia nu a spus și cine i-a dat lovitura cauzatoare de moarte lui Raul. Acest lucru este încă neclar, spun anchetatorii. Pe de altă parte, bunica lui Raul a spus că propria ei fiică – mama băiatului – i-a rupt copilului craniul cu un termos. Potrivit bunicii, știe acest lucru chiar de la sora lui Raul.

Surprinzător este că, în timpul confruntării, Nicu C. a confirmat varianta Yoanei M. Mai spune că nu mama lui Raul, ci fiica ei de 13 ani a fost cea care l-a lovit puternic pe băiat cu un termos. Tatăl vitreg ar fi fost martor la acest episod, iar mama victimei nu era acasă.

În același context, mama și tatăl vitreg al lui Raul au recunoscut și că, după moartea lui, i-au aruncat mai multe bunuri și haine în diverse coșuri de gunoi din zonă. Asta s-ar fi întâmplat în noaptea în care i-au aruncat trupul fără suflare în Houtdok, în Gent. Se pare că mama și tatăl vitreg și-au dat seama că li se vor pune întrebări despre unde se află băiatul. Faptul că lucrurile lui nu erau acasă ar fi trebuit să demonstreze varianta că Raul se afla în străinătate, la rude.

„Am auzit că l-ar fi ținut sub pat”

Unchiul lui Raul, stabilit în Germania, a fost cel care a alertat autoritățile, după ce sora sa l-a amenințat printr-un mesaj că își va ucide fiica, în vârstă de 13 ani.

Pentru Raul a fost însă mult prea târziu. Atât mama sa, cât și tatăl vitreg, au fost arestați pentru crimă, iar sora copilului, devenită martor-cheie în anchetă, le-a dezvăluit bunicilor cum s-a petrecut nenorocirea.

„Mamă-sa l-a bătut, că i-ar fi dat cu un termos în cap la copil, că i-a spart capul și a murit copilul. Zic, spune tu, copilo, care-i treaba cu copilul. S-a apucat să-i scrie după aceea mesaj că-i mort copilul, că nu mai trăiește, că e mort din ianuarie, din 31 ianuarie. Și am auzit că l-or fi ținut în casă, sub pat, pe copil”, a spus unchiul copilului.

Apoi, trupul neînsuflețit al lui Raul a fost pus într-o geantă și aruncat într-un lac, sub privirile îngrozite ale surorii sale.

Acum, la 3 luni distanță de la crimă, cadavrul copilului a fost recuperat.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
De ce a renunțat actorul Martin Freeman la vegetarianism după 38 de ani?