Apar noi detalii privind moartea lui Raul, băiețelul român ucis și aruncat pe fundul unui lac în Belgia. Unchiul său a povestit tot ce s-a întâmplat

Apar noi detalii privind moartea lui Raul, băiețelul român ucis și aruncat pe fundul unui lac în Belgia. Unchiul său a povestit tot ce s-a întâmplat
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 18/04/2023, 17:54
Actualizat: 18/04/2023, 17:56

Ies la iveală mai multe detalii despre moartea tragică a băiețelului român care a fost ucis de tatăl său vitreg și aruncat pe fundul unui lac din Belgia. Marius Micu, unchiul lui Raul, a povestit pentru o publicație locală cum s-a petrecut totul.

Bărbatul spune că sora mai mare a lui Raul este în șoc și că familia din România încearcă să o ajute.

„Mama mea a ținut legătura cu ei prin telefon. Ea a sunat-o regulat pe sora mea, și-a văzut și nepoții crescând pe ecran. La un moment dat, mama a observat că Raul nu era acolo. Sora mea s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Odată a spus că Raul era la duș, alta dată se juca afară cu prietenii și altă dată că dormea ​​deja.

La început, mamei nu i s-a părut suspect. Dar s-a repetat. Deoarece nu l-a mai văzut pe Raul, a întrebat-o pe sora mea dacă îl poate lăsa pe Raul să o sune înapoi. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Mama a întrebat-o în mod firesc de ce Raul nu a sunat-o înapoi. Apoi sora mea a spus că bateria telefonului mobil este descărcată. Avea mereu o explicație. Erau minciuni, desigur”, a povestit Raul pentru sur7.be.

Întregul adevăr avea să iasă la iveală printr-un mesaj pe WhatsApp, în momentul în care mama lui Raul începuse să devină sătulă de întrebările celorlalți.

„Familia a devenit din ce în ce mai îngrijorată”

Marius a spus că familia din România a devenit din ce în ce mai îngrijorată pentru că nu îl mai vedeau pe Raul în cadrul apelului video.

„Familia a devenit din ce în ce mai îngrijorată. Una dintre surorile mele a întrebat-o ce se întâmplă cu Raul. Sora mea a răspuns cu un mesaj teribil pe WhatsApp. Ea a întrebat de ce toată lumea mai vrea să audă de Raul, pentru că acesta era mort din 31 ianuarie, fiind ucis de iubitul ei”, a povestit unchiul băiatului.

Marius le-a dat polițiștilor fotografii cu sora sa și copiii ei, dar și cu tatăl vitreg al acestora. Polițiștii le-au găsit acasă pe sora lui Marius și pe fiica acesteia. Ele au fost duse la secție, unde copila a spus tot ce s-a întâmplat.

„Tatăl său vitreg și-a pierdut slujba la o măcelărie în ianuarie. Nu a suportat nimic. Într-o zi s-a enervat pentru că micuții făceau prea mult zgomot în timp ce se jucau. Bărbatul l-a atacat mai ales pe băiat. Ea ar fi primit și câteva lovituri, dar băiețelul a suferit zile întregi. Ea a povestit cum l-a văzut pe Raul fiind pedepsit cu apă cu gheață, apă fierbinte și bătut cu o centură.

A ajuns să-și vadă frățiorul murind. Ea a spus că tatăl ei vitreg a ascuns trupul fratelui ei mort sub patul de acasă. Aveau doar un dormitor. Aici au lăsat corpul două sau trei zile. Apoi, micuța Ioana l-a urmărit pe Nicu (n.r. tatăl vitreg al victimei) tăind cadavrul lui Raul, complet înțepenit, pentru a-l pune într-o geantă sport neagră Puma, pe care ulterior l-a aruncat în apă”, a explicat Marius.

Familia din România este devastată de durere, însă se bucură că bărbatul a fost reținut de polițiști în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Raul a fost un copil atât de fericit. Chiar anul trecut, am mâncat pizza împreună în vacanță în România. Raul era un copil iubit. A visat să devină pompier într-o zi. Din păcate, i-au fost luate toate visele”, a mai spus Marius.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
România, lovită de fenomene meteo extreme! Vijeliile care au devastat vestul și centrul Europei urmează...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
România a ÎNVINS definitiv Ungaria. Maghiarii au recunoscut eșecul
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern