Marcel Ciolacu a dezvăluit ce a pățit după ce i-au ieșit bani din sacou, la o conferință de presă. „Rar se întâmplă să am mai mult de 200-300 de lei în buzunar”

Marcel Ciolacu a dezvăluit ce a pățit după ce i-au ieșit bani din sacou, la o conferință de presă. „Rar se întâmplă să am mai mult de 200-300 de lei în buzunar”
Marcel Ciolacu, cu banii la vedere în timpul unei conferințe de presă / Sursă FOTO: captură video - Facebook
Publicat: 09/06/2021, 10:05
Actualizat: 09/06/2021, 10:09

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a povestit marţi seară, la Kanal D, că a primit cadou foarte multe portofele de la prieteni, după momentul în care i-a ieşit o sumă de banii din sacou la o conferinţă de presă.

El a precizat că a fost vorba de 500 de lei, din totalul sumei de 800 de lei pe care o avea în acel moment în haină, necesară pentru achitarea unor produse de îngrijire stomatologică.

”Am primit de la prieteni foarte multe portofele cadou. Rar se întâmplă să am mai mult de 200-300 de lei în buzunar, în rest achit cu cardul”, a declarat Marcel Ciolacu, în emisiunea realizată de Denise Rifai.

În data 28 martie, Marcel Ciolacu a vorbit timp de două minute la o conferinţă de presă în timp ce din buzunarul interior al sacoului îi ieşeau mai multe bancnote.

Imaginea a devenit virală, fiind distribuită inclusiv de către liderul PSD, cel care ulterior a explicat că nu are portofel.


CITEȘTE ȘI:


Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase