Marcel Ciolacu nu-l menajează pe Liviu Dragnea: ”Să încerci, din cauza anumitor frustrări, să îți creezi partid mi se pare prea mult”

Marcel Ciolacu nu-l menajează pe Liviu Dragnea: ”Să încerci, din cauza anumitor frustrări, să îți creezi partid mi se pare prea mult”
Marcel Ciolacu
Publicat: 16/09/2021, 16:16

Marcel Ciolacu a fost invitatul lui Liviu Mihaiu, la Radio Guerilla, iar liderul social-democraților a abordat și subiectul legat de un eventual partid la cârma căruia să se afle Liviu Dragnea.

Șeful PSD a precizat că un astfel de anunț ar trebui făcut chiar de Dragnea sau de Codrin Ștefănescu – ținând cont de legătura strânsă dintre aceștia -, însă nu s-a ferit să lanseze un atac direct la adresa fostului lider al social-democraților.

În opinia lui Marcel Ciolacu, dacă Liviu Dragnea își va face un partid, atunci acesta va fi doar rezultatul unor ”frustrări”.

”Să încerci, din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri ale tale, să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru indiferent ce se va întâmpla. Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat, ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a spus Marcel Ciolacu în timpul emisiunii.

Marcel Ciolacu: ”Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește”

Recunoscând că vorbește, deseori, cu foștii președinți ai PSD, Ciolacu a precizat că nu se întâmplă asta și în cazul lui Liviu Dragnea.

”N-am avut această plăcere (n.red. – de a discuta cu Liviu Dragnea) nici cât timp a fost închis și nici după”, a spus Marcel Ciolacu.

În cazul în care Liviu Dragnea și-a face un partid, el ar urma exemplele foștilor președinți ai PSD, Victor Ponta și Mircea Geoană, iar șeful PSD, cu o tentă de ironie evidentă, s-a referit la o eventuală victorie survenită după două eșecuri.

”Ar fi al treilea președinte PSD care și-ar face partid, că și Mircea Geoană și-a făcut un partid, și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește”, a spus liderul PSD.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult