Marian Godină „dă de pământ” cu fostul șef DIICOT Daniel Horodniceanu: „Ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență”

Marian Godină „dă de pământ” cu fostul șef DIICOT Daniel Horodniceanu: „Ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență”
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 08/05/2023, 08:37

Polițistul Marian Godină a catalogat comportamentul fostului șef DIICOT drept „tipic unui cocalar” și a adăugat că astfel de atitudini sunt de domeniul trecutului, iar unii oameni încă încearcă să folosească funcțiile pe care le dețin în interes personal, în defavoarea legii și a cetățenilor, după incidentul revoltător cu Daniel Horodniceanu.

Fostul șef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a fost filmat în timp ce se certa cu polițiștii care l-au oprit în județul Iași pentru un control de rutină.

Horodniceanu s-a arătat deranjat de cererea polițiștilor de a-i verifica actele și le-a atras atenția că el a fost șeful structurii de combatere a crimei organizate și că toți polițiștii din județ ar trebui să-l cunoască.

„Am vizionat imaginile cu dl Horodniceanu și văd lucrurile cam așa:

Un judecător, în timpul său liber, se filmează cum tunde un gard, activitate care nu are nicio legătură cu viața sa profesională. Judecătorul este exclus din magistratură pe motiv că a adus atingere imaginii justiției.

Un procuror care e oprit în trafic, invocă funcția de procuror, amenință polițistul că merge la șeful lui, îi amintește polițistului că îi e dator pentru că „din cauza lui” are salariul mărit cu 15%, pentru că a vorbit el cu ministrul, oare ce sancțiune merită? Eu zic că, păstrând proporțiile, ăsta al doilea e de dus direct la pușcărie.

Lăsând gluma la o parte, consider că orice altă sancțiune în afara destituirii dlui Horodniceanu din magistratură ar fi o bătaie de joc la adresa noastră, a oamenilor de rând care ne dorim ca toți să fie egali în fața legii.

Domnule Horodniceanu, că tot ziceați că vi se vorbește ca unui infractor, să știți că Mihuț, cu trei clase, spărgător de societăți comerciale și de buticuri, e suficient de isteț să nu scape nicio prostie în preajma unui polițist sau la telefon, ca măsură de precauție împotriva unei eventuale înregistrări. Dumneavoastră ați fost mai puțin precaut, ca să fiu amabil.

Așadar, ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență, așa ca Mihuț.

Felicitări polițiștilor!

În cazul în care vor simți ceva presiuni, le recomand să citească Legea avertizorului de integritate și să pună la punct pe oricine ar încerca să le reproșeze ceva, eventual să mă contacteze dacă au nelămuriri. Cât despre dl Horodniceanu, sper că va fi destituit pentru că a adus o atingere gravă imaginii magistraților români. Sunt curios totuși ce măsuri va lua CSM”, scrie Marian Godină de pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a comentat incidentul în care vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Daniel Horodniceanu, a fost filmat în timp ce amenința polițiști. Predoiu a declarat că abordarea lui Horodniceanu a fost greșită și că nu este acceptabil comportamentul său.

Într-o declarație făcută ulterior, Horodniceanu a recunoscut că a greșit și că își exprimă regretul față de cele întâmplate. Predoiu a afirmat că este important să recunoaștem când greșim și să ne exprimăm sincer regretul în astfel de situații.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului