Mariana, românca de 37 de ani cu nouă copii, eroină în Italia: „E prima dată când avem un astfel de caz aici”

Mariana, românca de 37 de ani cu nouă copii, eroină în Italia: „E prima dată când avem un astfel de caz aici”
Mariana, românca de 37 de ani cu nouă copii, eroină în Italia: „E prima dată când avem un astfel de caz aici” / Foto ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 26/10/2021, 06:58

O româncă în vârstă de 37 de ani rezidentă în Italia a devenit eroina italienilor. Femeia are nouă copii și mai vrea să facă și alții.

Mariana Dantiș, licențiată în limbi străine, s-a mutat în Italia în urmă cu 10 ani, la Serravale di Carda (Apecchio), alături de soțul ei, Săndel Dantiș, de meserie pădurar, scrie adevărul.ro.

Cei doi au nouă copii. Pe ultimul, Mariana l-a născut de curând, la maternitatea spitalului din Urbino.

Copilașul are 3,44 kg și este sănătos. „Ioan este un bebeluş frumos, iar fraţii şi surorile lui abia aşteaptă să-l aibă în braţe”, a spus tânăra.

„Nu am cerut nimic de la nimeni”

Familia Dantiș are venituri decente și nu apelează la ajutorul statului italian. „Nu am cerut nimic de la nimeni, pentru că încercăm să ne descurcăm singuri pentru toate nevoile copiilor”, a declarat Mariana.

La rândul său, doctorul Condemi, care a adus pe nume al nouălea copilaș al familiei Dantiș, a spus: „Este pentru prima dată când aducem pe lume al nouălea copil al unui cuplu. Totul a mers bine. A fost o mare bucurie pentru întregul departament”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase