MĂRTURIILE cutremurătoare ale lui Sinead O’Connor înainte de moartea sa fulgerătoare: „Voiam doar sa strig, să țip! Am rugat-o să mă lase să intru”

MĂRTURIILE cutremurătoare ale lui Sinead O'Connor înainte de moartea sa fulgerătoare: „Voiam doar sa strig, să țip! Am rugat-o să mă lase să intru”
Sinead O'Connor
Publicat: 27/07/2023, 10:18
Actualizat: 27/07/2023, 10:20

În ultimul interviu, făcut cu puțin timp înainte să-și piardă viața, faimoasa cântăreață Sinéad O’Connor a dezvăluit povești tulburătoare din copilăria sa și motivul pentru care și-a purtat capul ras. Artista și-a găsit refugiul în muzică. O considera singura șansă la terapie.

În documentarul „Nothing Compares”, de la Sky TV și programat să fie difuzat sâmbătă (29 iulie), artista și-a deschis sufletul despre abuzurile din copilărie și cum muzica a devenit o formă de terapie pentru ea.

Sinéad O’Connor a făcut istorie în industria muzicală, dar viața sa nu a fost lipsită de dificultăți. În copilărie, a suferit neglijență și abuz din partea mamei sale, fiind nevoită să locuiască în condiții grele în grădină timp de săptămâni întregi. Muzica a devenit o „veritabilă mângâiere” pentru sufletul ei în acele momente dificile și a devenit o modalitate prin care să își exprime durerea și frustrările.

Copilărie de coșmar

„Nu exista terapie când eram copil, așa că motivul pentru care am intrat în muzică a fost faptul că a reprezentat o terapie pentru mine. A fost un șoc pentru mine să devin o vedetă pop, nu era ceea ce îmi doream. Voiam doar sa strig, să țip! Am țipat, am rugat-o să mă lase să intru. Mi-am petrecut întreaga copilărie fiind bătută din cauza condițiilor sociale în care a crescut mama mea”, povestea artista.

Documentarul explorează și cariera ei muzicală, începând de la momentul în care a fost trimisă într-un ordin religios ca adolescentă, până la descoperirea talentului său muzical de către un profesor și angajarea la o casă de discuri. Cu toate că a devenit o vedetă pop de succes, Sinéad O’Connor a căutat întotdeauna să transmită mesaje puternice și să se exprime prin muzica sa, indiferent de cerințele industriei.

Motivul pentru care își purta capul ras

Unul dintre aspectele distincte ale lui Sinéad O’Connor a fost decizia de a-și rade capul, o mișcare curajoasă care a devenit emblema sa. Motivul din spatele acestei alegeri neconvenționale a fost o declarație puternică a identității și independenței ei, un mod de a spune lumii că nu va accepta să fie controlată sau să-și schimbe personalitatea pentru a se conforma normelor impuse.

„Ei voiau să îmi las părul lung, să port fuste scurte și tocuri înalte, machiaj…. Și să scriu cântece care nu ar fi însemnat nimic, dar eu vin dintr-o țară în care erau revolte pe străzi din cauza pieselor. Pentru asta este arta!”, spunea cântăreața, potrivit Mirror.co.uk.

Tragedia a lovit din plin viața lui Sinéad O’Connor și prin pierderea fiului său în urmă cu un an. Cântăreața a trecut prin momente foarte dificile, iar lupta cu durerea a marcat-o profund.

În urma acestei pierderi dureroase, Sinéad O’Connor a continuat să lase amprenta ei în lumea muzicii și a lăsat în urma ei un moștenire muzicală de neuitat.

Acum, familia și prietenii săi sunt șocați cu privire la cauza morții ei despre care  încă nu există detalii cunoscute. Sinéad O’Connor a murit, miercuri, la vârsta de 56 de ani.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Telefonul te înregistrează tot timpul. Trucul prin care scapi de supraveghere
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii