FOTO | Mașina artistei Andreea Bălan, lovită în trafic de un șofer ucrainean în vârstă de 22 de ani

FOTO | Mașina artistei Andreea Bălan, lovită în trafic de un șofer ucrainean în vârstă de 22 de ani
Mașina artistei Andreea Bălan după impactul cu un autoturism Audi, condus de un șofer ucrainean
Publicat: 22/09/2022, 18:19
Actualizat: 23/09/2022, 00:49

Cântăreața Andreea Bălan a fost implicată, joi după-amiază, într-un accident rutier ușor produs în Capitală. Mașina sa a fost lovită în trafic de un șofer ucrainean, în vârstă de 22 de ani, care nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un bărbat născut la data de 23.08.2000, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric si a intrat in coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani”, au transmis polițiștii rutieri, citați de observatornews.ro.

Andreea Bălan, imediat după accident

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest.

Mașina artistei Andreea Bălan, implicată în accident / FOTO – Facebook

Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult