ANDREEA BĂLAN, despre motivul despărțirii de George Burcea: În decembrie mi-a spus lucruri care m-au durut/ Marele regret al artistei

Publicat: 05/03/2020, 09:13
Actualizat: 05/03/2020, 09:19

Andreea Bălan a recunoscut într-o emsiune televizată că nu mai locuiește cu George Burcea și că neînțelegerile au început din luna decembrie când acesta i-a mărturisit că nu mai are sentimente putenrice pentru ea.

Andreea Bălan a fost prezentă la emisiunea Xtra Night Show, la un an de când a făcut stop cardio-respirator și de asemenea, la un an de când s-a născut fiica ei cea mică.

Andreea Bălan a mărturisit că informațiile apărute în presă despre căsnicia ei sunt în procent de 90% adevărate. Artista a menționat că în decembrie Gerorge Burcea și-a schimbat brusc comportamentul:

„E o situație care nu a ținut de mine. Nu am avut ce să fac. Evident că într-o relație greșesc amândoi. Eu eram ok. Eu eram fericită. Am început să-i reproșez lucruri în luna decembrie când și-a schimbat comportamentul. Discuțiile au început când am observat o schimbare în comportamentul lui. Nu mai era la fel de drăgăstos, a mai lipsit niște nopți de acasă și când, se ducea la prietenii lui și când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucrui care m-au durut. Apoi am plecat în vacanță unde a fost ok, dar când ne-am întros din vacanță m-am trezit că nu mai aveam familie. A spus că nu mai are sentimente puternice pentru mine. Dar au am spus că poate e stresat , lucrează la carte”

„Mi-a spus că la umbra unui copac nu crește nimic”

Bălan a mărturisit că în momentul în care a observat schimbarea de comportament a soțului său a dat vina pe răni din trecut care nu s-au vindecat și care au ieșit la iveală în ultima perioadă, dar, deși a încercat să tragă de relație, nu a mai reușit să facă nimic.

Legat de postările de pe instagram în care evidenția faptul că bărbații se sperie de femeile puternice, Andreea Bălan a mărturisit că într-adevăr George nu se simțea mereu confortabil cu latura ei dominatoare acesta menționând că „la umbra unui copac nu crește nimic”.

„Dacă nu îmi doream o familie nu făceam doi copii, George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a făcut să creadă că mă interesează doar cariera. Este o lume a bărbaților, eu sunt puternică, eu nu am manager și trebuie să fac afaceri cu bărbați, am o latură bărbătească.

L-aș primi înapoi, dar este foarte important dacă iertarea asta îl aduce pe el ca înainte Dacă nu mai vrea aceată familie, evident  că vom ajunge la divorț” a spus Andreea Bălan, la Antena 1.

Marele regret al artistei

Regretul artistei cel mai mare este lagat de fiicele lor:

„Fetele noastre vor avea o altă traiectorie nu o vor vedea pe mami care se iubește cu tati. Nu vor avea reperul de familie. Mă doare. L-am iubit foarte mult, am făcut acești copii din dragoste, dar nu am să mai vorbesc despre asta”, a mărturisit vedeta.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la 4 luni de la nunta fastuoasă din septembrie.