Medic din Timiș, acuzat că a înjurat şi îmbrâncit o tânără. Cum se apără bărbatul (VIDEO)

Medic din Timiș, acuzat că a înjurat şi îmbrâncit o tânără. Cum se apără bărbatul (VIDEO)
Aurel Ioan Petcu, medic de familie în comuna Bethausen din județul Timiș (FOTO: Captură video - Facebook)
Publicat: 16/12/2020, 00:15
Actualizat: 16/12/2020, 00:24

O tânără din Lugoj, județul Timiș, îl acuză pe medicul de familie Aurel Ioan Petcu, din comuna Bethausen, același județ, că a înjurat-o şi a jignit-o. Femeia spune că totul a început în momentul în care i-a reproșat asistentei că nu i-a găsit, mai multe zile la rând, la cabinet. Doctorul ar fi făcut-o nesimţită şi mincinoasă și de aici a pornit tot scandalul.

Am fost la Bethausen, la dr. Petcu, să cer o trimitere pentru chirurgie, pentru bunicul meu imobilizat la pat. Ştiam de violenţa verbală a soţilor Petcu, dar am mers cu intenţii bune şi am vorbit cât se poate de frumos. Doctorul Petcu a început să mă facă nesimţită, fără să-l fi jignit cu nimic şi să-mi aducă injurii. În momentul în care am ripostat verbal, a ieşit afară din cabinet şi continuarea o puteţi vedea în clip. Nu înţeleg cum asemenea monştri se pot ocupa de viaţa unor oameni total nevinovaţi. Din spusele oamenilor, aşa ceva se întâmplă frecvent, doar că nimeni nu are curajul sa facă nimic. Eu am avut, nu în numele meu, în numele tuturor oamenilor umiliţi de acest specimen, numit doctor”, a scris Bianca Ionescu Erdei, pe Facebook alături de un un clip filmat cu telefonul, în care se vede medicul care îi spune că o bate şi o îmbrânceşte.

Femeia a explicat că bunicul ei suferă de cancer de colon şi pentru boala sa are nevoie de nişte pungi, dispozitive medicale care nu se găsesc în farmacii, de aceea îi trebuia o trimitere de la medicul de familie către chirurgie, ca să poată să i le procure.

În vară, după ce l-am externat, am fost să-i caut pe medicii de la Bethausen, de vreo trei ori, am fost cu oameni de acolo din zonă pentru că fiind plecată de atâţia ani, din copilărie, nu ştiam foarte bine Bethausenul. M-am dus să le dau biletul de externare şi să le spun că aş avea nevoie de o asistentă pentru bunicul, să-l panseze. Au fost de negăsit. Nu am putut să iau legătura cu ei şi am adus o asistentă din Lugoj. (…) În momentul în care i-am spus asistentei (din comuna Bethausen-n.r.) că nu am găsit-o şi că nu răspund la telefon, doctorul, din spate, a zis «nu ti-e ruşine, nesimţito şi mincinoaso»”! Efectiv m-am blocat. Nu am păţit aşa ceva, în viaţa mea. «Eşti o nesimţită şi o mincinoasă ca şi părinţii care te-au crescut»”, a povestit tânăra, pentru Adevărul.

Aceasta spune că i-a cerut doctorului socoteală şi l-a întrebat cum îşi permite să vorbească aşa cu ea, în timp ce doctorul a continuat să o înjure.

I-am spus că îi dau cu poşeta în cap! Să vă spun sincer, chiar i-aş fi dat, pentru că a vorbit aşa”, spune Bianca Ionescu Erdei.

Cum se apără medicul, în fața acuzațiilor tinerei

Medicul Aurel Ioan Petcu are, însă, o altă versiune. El recunoaşte că a făcut-o nesimţită în momentul în care femeia a început să-i acuze că nu-şi fac treaba şi nu sunt la serviciu.

Injuria mea fost «vă rog să nu fiţi nesimţită, părinţii nu cred că v-au învăţat aşa». Atunci a urmat o criză de isterie, cu lovituri în geam, cu poşeta sau cu telefonul, nici nu ştiu cu ce a dat. Atunci am ieşit că m-a tot ameninţat că mă bate. Şi am ieşit şi i-am zis să vină să mă bată. Dar nu i-am făcut nimic. A fugit din curtea dispensarului, la maşină. S-a împiedicat, dar nu m-am atins de ea”, susține medicul.

Inspectoratul de Poliție Judeţean (IPJ) Timiș spune că poliţiştii din Bethausen au înregistrat o plângere pentru lovire şi ameninţare, la adresa medicului.

„Îmi spunea că este lagăr de exterminare și voia acasă”. Un medic face acuzații grave după ce tatăl său a murit cu COVID-19 într-un spital din România

Un medic din Franța face acuzații grave la adresa Spitalului Județean Sibiu, după ce tatăl său, infectat cu COVID-19 a decedat. Bărbatul suferea și de cancer limfatic, iar medicul susține că acesta a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, informează Digi 24.

La sfârșitul lunii septembrie, bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost internat la secția de hematologie a spitalului din Sibiu. La sosirea în spital rezultatul testului COVID a fost negativ, dar pacientul a contactat virusul după internare.

Pe data de 8 octombrie a fost transferat pe secția de boli infecțioase. Familia a ținut legătura prin telefon cu pacientul care s-a plâns de modul în care este tratat

Îmi spunea că e lagăr de exterminare și voia să vină acasă. Vorbeam cu el telefon și spunea că îi e sete, că are gura uscată, că nu trece nimeni pe la el și spunea că este lagăr de exterminare”, a declarat fiul bărbatului, Theodor Rebegel, pentru sursa citată.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația