Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, despre evacuarea de la Spitalul Foișor: „Vlăduț nu se mai luptă cu sistemul, sistemul este el! Porcăria de aseară îi aparține exclusiv”

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, despre evacuarea de la Spitalul Foișor: „Vlăduț nu se mai luptă cu sistemul, sistemul este el! Porcăria de aseară îi aparține exclusiv”
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, despre evacuarea de la Spitalul Foișor: „Vlăduț nu se mai luptă cu sistemul, sistemul este el! Porcăria de aseară îi aparține exclusiv” / Foto: Facebook
Publicat: 10/04/2021, 11:51
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu l-a criticat dur pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor din Capitală, în miez de noapte. Diaconu îl consideră pe Voiculescu principalul vinovat pentru situația de la unitatea sanitară.
„Er ist. Ticălos. Am stat aseară târziu să urmăresc imaginile evacuării de la Foișor. Sunt om trecut prin multe. Și as vrea să zic că am văzut și mai rău. Dar nu-mi aduc aminte să observ așa ceva, vreodată, fără o cauză care chiar să fie “de urgență”.
Bine dosit după draperii, curajosul tehnocrat, sein Nahme Vasile Voiculescu, Vlad, a invocat tot felul de fantome ca fiind responsabile.
Managerul de la Foișor, spre exemplu, e un om cu un rezumat profesional trei clase peste bicisnicul nostru ministru, dar i s-a aruncat heirup-ul în cârcă.
Coordonatorul operațiunii, Dr. Dinu, un alt om care n-are timp să-și seducă audiența, iarăși a fost umplut de respect lichid de onor Sturmbahnfuhrer de la Minister, deși DSU nu are competență decât până în UPU al spitalelor, drept urmare nu putea mijloci transferuri sau triaj ÎN SPITAL.

Apel la Cîțu: „Ați lăsat un încurcă lume la butoane!”

Treaba era strict la instituții în subordinea MS, care ar fi trebuit coordonate minimal, măcar, de un om care să știe cum funcționează mecanismul.
Domnule Cîțu, ați lăsat vreme de 4 luni un încurcă lume la butoane doar pentru că partidul lui l-a “vrut” acolo.

„Lipsa de paturi ATI nu e de ieri”

Lipsa de paturi ATI nu a apărut de ieri în viața domnului ministru Voiculescu. Nevoia unui plan de măsuri care să prevină răspândirea COVID nu poți propune că era în sarcina altcuiva decât a domniei sale, ca ocupantul fotoliului de ministru, ÎMPREUNA cu celelalte verigi.
Care verigi furnizau informații, bune rele cum erau, după care un “comitet tehnico-științific” ridica propuneri, după care se aprobau unele dintre ele și se implementau prin ordin, fie de ministru, fie comandantul acțiunii etc.
Herr Vasile Voiculescu a reușit performanța, în 4 luni, să nu fie de acord cu nimeni. A vrut carantina la București fără sa explice de ce, i-a dat cu flit primarul. Avea date statistice, s-a apucat să le ia din urmă că nu sunt reale (faptic corect, în sensul ca situația era mai gravă de fapt).
S-a tot contrat cu ministrul educației care i-a cerut, ca la proști, testare în școli. Nici asta n-a mers. S-a hlizit în văzul presei când au fost anunțate noi, scremute măsuri. Debil, nevrotic, într-un perpetuum “iartă-mă, nu mai fac”, un fel de elefant în ceainărie, omul a reușit maxima de-a se lupta cu “mafia medicală” în timp ce mortalitatea prin COVID a crescut, pe mandatul lui, la loc spre 1000 cazuri/ săptămână.

„Este vorba de Vlăduț. Ticălos și el”

Lasă vântul, valul, lasă că e bine, putea fi mai rău. După trei incendii, unul cu victime, în secții aglomerate de COVID, după repetate apeluri ale comunității de practici că lucrurile nu stau deloc bine și mai e mult până departe,
Aseară am văzut cam cum arată sănătatea “pluseristă”. Așa arată. Pe de o parte ai oameni necăjiți și bolnavi. Pe de alta parte ai Potera digitală a unui personaj prins în propria-i Albă ca Zăpada care insistă că el e profund nevinovat, iar liota îi plânge de milă pe rețeaua de socializare.
Pentru că Vlăduț. E vorba de Vlăduț. Ticălos și el, ticălos și cei care-l aplaudă.
Nu, nu e vorba de Vlad. Pe dânsul îl cheamă Vlad. E vorba de ce au trăit oamenii aceia. E vorba de ce au trăit și părinții mei, recent. Și poate și ai tăi.

„Vlăduț, parte a sistemului”

Deschideți ochii, Vlăduț nu se mai “luptă cu sistemul”. E acolo! Sistemul este el. Și porcăria de aseară îi aparține, exclusiv. Iar după așa ceva ieși frumos la televizor, pui o cămașă albă, cea mai frumoasă cravată și apoi te autodenunți ca profund imbecil. După care pleci acasă.”, a scris Gabriel Diaconu pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Marina Voica, povestea unei vieți ca un Tango la ceas de seară | EXCLUSIV la...