Valeriu Gheorghiță, despre pandemia de Covid: „Nu m-am gândit, vreodată, că o să ajung într-un moment în care trebuie să stăm în casă, să evităm zonele aglomerate, să purtăm masca peste tot”

Valeriu Gheorghiță, despre pandemia de Covid: „Nu m-am gândit, vreodată, că o să ajung într-un moment în care trebuie să stăm în casă, să evităm zonele aglomerate, să purtăm masca peste tot”
Medicul militar Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare (Sursă Foto: Mediafax Foto / Alexandru Dobre)
Publicat: 25/04/2021, 15:35
Actualizat: 25/04/2021, 16:29

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a vorbit sâmbătă seară, la Antena 3, despre pandemia recentă care a cuprins omenirea și cum vedea ieșirea din ea.

În toți acești ani, nu m-am gândit, vreodată, că o să ajung într-un moment în care trebuie să stăm în casă, să evităm zonele aglomerate, să purtăm masca peste tot. Este greu să conștientizezi ceea ce noi trăim astăzi. Și este deja mai mult de un an. Iată avem șansa să revenim la normalitate”, a spus medicul, referindu-se la vaccinare.

„Prin vaccinare împotriva COVID-19 vorbim de demersul de a ne fi bine împreună și de a avea acest sentiment de siguranță atunci când îți iei copiii și părinții în brațe”, a fost mesajul emoționant pe care l-a transmis, la Antena 3, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

M-am tot gândit ce este particular la această campanie de vaccinare împotriva COVID-19. Prin această vaccinare noi ne readucem împreună unii pe ceilalți. Am tot vorbit de distanțare, de restricții. Prin vaccinare împotrivă COVID-19 vorbim de demersul de a ne fi bine împreună și de a avea acest sentiment de sigurantă atunci când îți iei copiii și părintii în brațe. Această pandemie ne-a distanțat, ne-a îngrădit accesul la libertățile noastre de zi cu zi, la plăcerile pe care le aveam. Este momentul să punem capăt acestor drame. Este momentul să închidem acest capitol și să ne vedem împreună de bunul mers al vieții”, a fost concluzia acestuia.

Bilanț Covid în România, 25 aprilie 2021: 1.542 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Numărul de teste scade. Peste 1.300 de persoane, internate la ATI

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat duminică, 25 aprilie, că în ultimele 24 de ore în România au fost înregistrate 1.542 cazuri noi de Covid (fără un test pozitiv anterior) din 12.649 de teste RT-PCR și 4.930 de teste rapide antigenice. Numărul de decese este de 127 de decese (66 bărbați și 61 femei), o scădere față de raportarea de ieri . Numărul persoanelor internate la ATI este de 1.358.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat duminică, 25 aprilie, că în ultimele 24 de ore în România au fost înregistrate 1.542 cazuri noi de Covid (fără un test pozitiv anterior) din 12.649 de teste RT-PCR și 4.930 de teste rapide antigenice.

Numărul de decese este de 127 de decese (66 bărbați și 61 femei), o scădere față de raportarea de ieri . Numărul persoanelor internate la ATI este de 1.358.

Primul centru drive-thru din România s-a deschis, sâmbătă, la Deva. Vaccinarea se face în 5 pași

Primul centru de vaccinare tip drive-thru s-a deschis la Deva, în judeţul Hunedoara, în cursul zilei de sâmbătă. Sute de persoane şi-au manifestat deja intenţia de a se vaccina împotriva coronavirusului la centrul respectiv.

În parcarea Centrului Comercial de la intrarea în Municipiul Deva s-a deschis în această dimineață, în premieră, un centru de vaccinare direct din mașină, fără programare.

Prefectul judeţului Hunedoara, Călin Petru Marian, a mers la faţa locului, cu o zi înainte, pentru a se asigura că locuitorii judeţului Hunedoara, şi nu numai, se pot vaccina în cele mai bune condiţii.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
O nouă metodă de fraudă face ravagii: Infractorii se prefac angajați bancari