VIDEO | Mesajul lui Ilie Năstase pentru Simona Halep, în ziua căsătoriei cu Toni Iuruc

Publicat: 15/09/2021, 16:22
Actualizat: 15/09/2021, 16:54

Simona Halep și Toni Iuruc își oficializează povestea de dragostea pe care o trăiesc de câțiva ani, miercuri, în fața ofițerului de Stare Civilă. Este o zi încărcată de emoții pentru amândoi partenerii, iar petrecerea care va avea loc la un club exclusivist din Mamaia se va bucura de prezența a nu mai puțin de 300 de invitați.

De la un astfel de eveniment nu putea lipsi Ilie Năstase, cel care a ales să îmbrace uniforma de general-maior (cu 2 stele) în retragere.

Întrebat ce îi urează Simonei într-o astfel de zi a vieții sale, Ilie Năstase i-a transmis celebrei tenismene să aibă parte de sănătate, dar să nu uite că mai are mult timp de jucat tenis la nivel foarte înalt.

”Să fie sănătoasă, mai are mult timp de jucat tenis, să se focuseze pe tenis, fiindcă mai are multe de jucat și multe Grand Slam-uri. Dacă mă uit la Serena (n.red. – Williams), are 39 de ani… M-a întrebat un ziarist ce fac pe 15 (n.red. – septembrie). Mă duc la Simona, nu pot să fac interviu…”, a declarat fostul mare tenismen al României, Ilie Năstase.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit la începutul lunii iunie

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit la începutul lunii iunie, după doi ani de relație, iar petrecerea de logodnă a avut loc în luna iulie, la reședința din Izvorani a Simonei Halep, alături de familii și de cei mai buni prieteni ai cuplului.

Miercuri dimineață, Simona a postat un mesaj sugestiv pe pagina sa de Instagram, alegând un citat din scriitorul american Mark Twain.

”Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața”, a fost mesajul ales de jucătoarea de tenis, urându-le tuturor celor care o urmăresc și în mediul online să aibă o zi frumoasă.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult