Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată vin temperaturile de peste 20 de grade Celsius în România?!

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată vin temperaturile de peste 20 de grade Celsius în România?!
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza pentru luna aprilie
Publicat: 11/03/2022, 17:37
Actualizat: 11/03/2022, 17:41

Meteorologii de la Accuweather au modificat prognoza pentru luna aprilie, după ce acum – în mijlocul lui martie – avem parte de vreme de iarnă.

De altfel, meteorologii au avertizat că România este traversată de o masă de aer polar, cânt temperaturile au ajuns și la -20 de grade Celsius, în unele zone. Și în București a fost frig, zilele acestea,

De data aceasta, meteorologii Accuweather ne anunță data exactă vin temperaturile de peste 20 de grade Celsius în Capitală, atunci când vremea începe să se încălzească cu adevărat în toată țara, iar primăvara nu va exista doar în calendar.

Ei bine, conform Accuweather, abia de Paște vom avea temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Mai precis, în Sâmbăta Mare, pe 23 aprilie 2022. Iar de atunci, temperaturile maxime vor fi în continuă creștere.

FOTO: Accuweather.com/ro
Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase