VIDEO | Metoda prin care un bărbat din Slatina a încercat să fure dintr-un supermarket din Bistrița. Umpluse coșul cu produse în valoare de 600 de lei

Publicat: 20/09/2022, 19:26
Actualizat: 20/09/2022, 19:29

Un bărbat din Slatina, în vârstă de 49 de ani, a fost filmat în timp ce încerca să fure mai multe produse dintr-un supermarket din Bistrița. El a umplut un coş cu alimente, în valoare de aproape 600 de lei, pe care apoi l-a scos pe la casele de marcat expres, după care a ieşit din magazin pe la casele de marcat asistate de casier, fără a avea produsele asupra sa.

Incidentul a avut loc luni, 19 septembrie, în jurul orei 10:30. Jandarmii chemaţi la faţa locului de către reprezentanţii magazinului au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de furt.

„Un bărbat din Slatina a folosit o metodă mai puțin obișnuită de a sustrage produse dintr-un hipermarket din municipiu – acesta intenționând să iasă din magazin cu produse în valoare de aproape 600 de lei, fără să achite contravaloarea acestora. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița diverse produse alimentare (carne, legume, cafea, dulciuri) și a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenție de a le achita. Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puțin inedită, acesta strecurând coșul plin cu produse în zona caselor de marcat expres, după care a ieșit pe la casele de marcat asistate. Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit imediat la fața locului, pe numele persoanei fiind întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

FOTO & VIDEO: Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bistrița-Năsăud

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult