Mihai Tudose, după ce Turcan i-a urat ”La mulți ani!” baronului von Brukenthal: ”Ăștia vor să implementeze România Educată”

Mihai Tudose, după ce Turcan i-a urat ”La mulți ani!” baronului von Brukenthal: ”Ăștia vor să implementeze România Educată”
Publicat: 26/07/2021, 21:40
Actualizat: 27/07/2021, 03:39

Se spune că ”mai binele” e dușmanul binelui, iar Raluca Turcan, ministrul Muncii, a ”bifat” azi o gafă de proporții după ce i-a urat ”La mulți ani!” baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei, colecționar de artă şi fondator al muzeului din Sibiu care îi poartă numele, născut la 26 iulie 1721 și decedat în 1803.

Raluca Turcan și-a editat, rapid, postarea de pe pagina de socializare, încercând să readucă lucrurile în normalitate, însă ”răul” fusese deja făcut, iar ironiile nu au întârziat să apară.

Mihai Tudose, europarlamentar și vicepreședinte PSD, nu a putut rata un astfel de moment, ironizând ”la scenă deschisă” eroarea ministrului Muncii.

Social-democratul notează că reprezentanta ”noului val PNL lovește din nou” printr-o astfel de urare absurdă, iar faptul că baronul Samuel von Brukenthal a murit de 200 de ani se transformă, inerent, doar într-un amănunt insignifiant. Totuși, mai scrie Mihai Tudose, exista și un precedent, numai că la ”USR PLUȘ”, Ioan Bulai urându-i ”La mulți ani!” lui Mihai Eminescu.

”Când ești prost de mic… când te faci mare doar te joci! O mai țineți minte pe «doamna» care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 și aproape 40… Dar pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL! Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt…

Această diafană ființă este colegă de coaliție cu Bulai de pe la USR PLUȘ. Ăla care-i ura la mulți ani lui Mihai. Mihai Eminescu… Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!! Ăștia vor să implementeze ,,România Educată”, scrie europarlamentarul Mihai Tudose.

Mihai Tudose: ”Ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL!”

În continuarea postării din mediul online, Mihai Tudose rămâne cu ironiile la îndemână și, mai mult, conchide că reprezentanții Coaliției de Dreapta sunt ”analfabeți funcționali”, iar sfatul său pentru Raluca Turcan – ”mângâiată” cu diminutivul ”Ralu” – este să nu renunțe și să se păstreze pe aceeași linie, astfel încât până și PNL-ul să fie ”reformat”.

Nici vicepremierul Dan Barna nu scapă de ”înțepăturile” (totuși, cu o notă tristă, în ultimă instanță) lui Mihai Tudose, cu atât mai mult cu cât acesta a declarat – scrie social-democratul – că ”reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL”.

În astfel de condiții, Mihai Tudose încheie prin a concluziona că ”mama proștilor e mereu gravidă”, însă – în Coaliția de Dreapta – sintagma poate fi valabilă și pentru partea masculină: ”Mă rog, la ei se poate și tatăl…”

”Singura problemă cu acești analfabeți funcționali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine ,,împrăștiați” în așa fel încât indiferent ce vrei sa faci… dai de unu’!!!

Ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere! E plină lumea de oameni răi… dar nu te lăsa, arată-ne cât de des poți că acolo este locul tău, la guvernare!!! Odihnească-ne-n pace pe noi ceilalți…”, încheie Mihai Tudose.

P.S. Tocmai a anunțat și Barna că reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL!!!! O nouă confirmare a vorbei străvechi: mama proștilor e mereu gravidă! Mă rog, la ei se poate și tatăl…

Mihai Tudose

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. E femeia potrivită". Robi, dezvăluiri sincere în fața...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
PRIMEȘTI BANI de la stat ca să-ți cumperi mașină. Poți aplica de astăzi, 19 MARTIE
Mister pentru pensionari. Cum se fac calculele și cu cât le cresc veniturile
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu”. Maria Ciobanu dezvăluie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Afecțiunile neurologice afectează mai mulți oameni decât s-a crezut până acum