Mircea Badea, după ce Nicușor Dan a anunțat că votează PNL la parlamentare: „Mă uitam și râdeam! Dacă nici asta nu e amuzant…”

Mircea Badea, după ce Nicușor Dan a anunțat că votează PNL la parlamentare: „Mă uitam și râdeam! Dacă nici asta nu e amuzant...”
Mircea Badea, după ce Nicușor Dan a anunțat că votează PNL la parlamentare: „Mă uitam și râdeam! Dacă nici asta nu e amuzant...”
Publicat: 03/12/2020, 12:51
Actualizat: 03/12/2020, 12:54

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, a comentat despre declarația primarului Capitalei, Nicușor Dan, potrivit căreia acesta va vota PNL la alegerile parlamentare, chiar dacă este fondatorul USR.

„Opțiunea mea pentru votul de duminică e PNL. Consider că un Guvern PNL puternic e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider, cu toată onestitatea, că PNL e varianta cea mai bună pentru România azi.” a spus Nicușor Dan.

Mircea Badea: Mă uitam și râdeam!

„Astăzi, un cetățean denumit, în mod sugestiv Nicușor Dan a spus că dumnealui votează pentru PNL la alegerile parlamentare. Știți, el este fondatorul USR.

Eu vă dați seama că râdeam! Mă uitam și râdeam! Și mă bucuram și mă veseleam. Dar de ce? Mi se pare amuzant. Dacă nici asta nu e amuzant..”, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii În Gura Presei.

Nicușor Dan a mai declarat că „PNL are cea mai bună propunere de prim-ministru, pe Ludovic Orban. E o persoană de încredere, care-și ține cuvântul, o persoană loială oamenilor, o persoană cu anvergură. este preocupat de soluție la probleme. Sub conducerea lui Ludovic Orban, PNL a dovedit că are maturitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte”.

„Foarte interesant! Mi se par foarte frumoase cuvintele pe care le-a spus domnul Nicușor Dan despre domnul Ludovic Orban. Și aș vrea să-l vedem tot pe Nicușor Dan pe vremea când avea alte cuvinte la adresa lui Ludovic Orban, și nimeni nu pare să îl intrebe ce s-a întâmplat cu cuvintele acelea ”, a spus Mircea Badea, potrivit Antena 3.

„E amuzant? Mie mi se pare mega amuzant. Și, indiferent, de cum vor ieși alegerile de duminică, sunt absolut convins că eu personal voi râde mult. Mă voi distra total. (…) Am râs când l-am văzut pe Nicușor Dan. M-am uitat după pe Facebook, pe la USR-iști… Vai, vai! În ce suferință, în ce chinuri… Dar cum fac… Mie mi s-a părut amuzant”, a zis Badea.

„Indiferent cum vor arăta rezultatele alegerilor, cred că va fi foarte distractiv, cel puțin pentru mine. (…) Privesc cu multă detașare, până la urmă, ceea ce se întâmplă”, a concluzionat realizatorul.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult