Mirela Vaida, terorizată de aceeași femeie. Vedeta Antenei 1, atacată din nou! „Să mor și eu! Daca asta vă doriți, asta se va întâmpla!” (Galerie FOTO&VIDEO)

Mirela Vaida, terorizată de aceeași femeie. Vedeta Antenei 1, atacată din nou! „Să mor și eu! Daca asta vă doriți, asta se va întâmpla!” (Galerie FOTO&VIDEO)
Mirela Vaida, terorizată de aceeași femeie. Vedeta Antenei 1, atacată din nou! „Să mor și eu! Daca asta vă doriți, asta se va întâmpla!” (VIDEO) / Sursa FOTO: Youtube
Publicat: 19/05/2021, 18:19
Actualizat: 19/05/2021, 18:27

Mirela Vaida trăiește un adevărat coșmar. Aceeași femeie care a atacat-o în urmă cu câteva săptămâni a încercat din nou să o lovească. Agresoarea, pe nume Antoanela Grigoraș, a revenit la fel de furioasă și hotărâtă să-i facă rău prezentatoarei tv. Înlăcrimată, Mirela Vaida a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare.

Se pare că Antoanela Grigoraș a folosit același ritual, adică s-a dezbrăcat și a aruncat cu pietre în clădire, reușind să spargă un geam. Din primele informații, încă neconfirmate, angajații emisiunii pe care o moderează Mirela Vaida, au descoperit-o la timp pe atacatoare și au reușit să contacteze autoritățile, apelând numărul unic de urgență.

Polițiști de la Secția 4 au sosit la fața locului, confirmă Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

O nebună te amenință cu moartea

Mirela Vaida este cu adevărat îngrozită de ceea ce trăiește. Spune că întreaga situație a degenerat, iar acum îi este teamă inclusiv pentru viața ei.

„Această femeie a făcut fix ca prima oară. S-a dezbrăcat după rulotă și a aruncat spre mine, către noi. A zis că vrea să îmi ia gâtul.. Poate că îi iese?! Eu sau ea? Sub amenințare și teroare nu pot.. Nu plec. Viața mea nu e mai valoroasă. Să mor și eu! Dacă asta vă doriți, asta se va întâmpla! Ea vine după același scenariu, noi stăm și ne uităm cum își face filmul… Ideea este următoarea. Avem imaginile, pentru că prietenii de la spălătorie au văzut-o și ne-au alertat. A început să dea cu pietre..Eram în platou și am auzit bubuituri. Ori e pusă de cineva, ori dacă ea are un plan bine pus la punct, nu se liniștește. Să îmi fie frică să mai ies din casă… O nebună te amenință cu moartea!”.

Poliția Capitalei a confirmat faptul că miercuri, 19 mai, „în jurul orei 17.00,  prin apel la 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui  platou de filmare. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de Poliție. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”.

Cine a amenințat-o pe Mirela Vaida

Nu este prima dată când Mirela Vaida ajunge ținta acestei persoane. Antoanela Grigoraș a mai lovit și în urmă cu două luni. Atunci, a intrat pe platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat cu o piatră înspre prezentatoarea de televiziune.

„Sunt în stare de șoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți, avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbracată fix în momentul în care eu am ieșit pe porți. M-am interesat și colegii nu știu cine este. Am chemat Poliția, am luat un calciu să pot să mă calmez. Îmi este frică pentru viața mea.  Am fost amenințată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou, care mă amenință cu moartea. Am înțeles că este în închisoare, încă”, spunea Mirela Vaida în martie, imediat după primul atac.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”