Moartea bizară a actorului Ștefan Bouroșu. A fost găsit cu mâinile legate la spate, în propria casă

Moartea bizară a actorului Ștefan Bouroșu. A fost găsit cu mâinile legate la spate, în propria casă
Foto: Facebook
Publicat: 24/01/2023, 12:15

Un actor de 32 de ani, Ștefan Bouroșu, a fost găsit mort, cu mâinile legate la spate, într-un apartament din Chișinău, unde locuia cu chirie.

Cadavrul a fost descoperit chiar de tatăl său, cel care a mers să verifice apartamentul, deoarece fiul său nu mai dădea niciun semn.

Medicii legiști au analizat cadavrul bărbatului și nu au depistat urme de violență pe corpul acestuia, așadar nu este exclusă varianta sinuciderii.

„Rupe din carne vie acest fapt”

Vestea tragică a fost anunțată de actrița Olesea Sfeclă, care i-a fost colegă de scenă.

”M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu:

Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt…Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan…Dragule…Zboară!”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook.

Un anunț similar a fost făcut și de jurnalista Irina Staver: ”Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste…”

„Ștefan era tipul cela de om cu șarm și eleganță, omul cu care te poți înțelege dintr-o privire și câteva cuvinte, iar discuțiile de la subiecte cotidiene spre complexe aveau o tranziție fermecată. Ștefan, așa te voi ține minte! Condoleanțe familiei și prietenilor”, a fost un mesajul unui alt apropiat al lui Ștefan Bouroșu.

Actorul a jucat pe scena Teatrului Național „Eugène Ionesco” între anii 2013-2017 și s-a  făcut cunoscut prin rolurile pe care le-a avut în piese precum „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase