Mobilizare a clujenilor pentru salvarea unei pisici, după ce au fost refuzați de pompieri: „Au zis că iese singură”

Mobilizare a clujenilor pentru salvarea unei pisici, după ce au fost refuzați de pompieri: „Au zis că iese singură”
Mobilizare a clujenilor pentru salvarea unei pisici, după ce au fost refuzați de pompieri: „Au zis că iese singură” / Foto ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 30/06/2021, 11:15

Un pui de pisică a fost salvat de mai mulți clujeni, după ce pompierii ar fi refuzat să intervină pentru a scoate animalul de sub capota unei mașini.

Puiul de pisică s-a ascuns inițial sub o mașină, în parcarea VIVO, iar trecătorii au fost alertați de mieunatul său, scrie ziaruldeiași.ro.

Oamenii au încercat să ademenească mâța cu mâncare, dar animalul s-a refugiat, de teamă, în zona motorului.

Pompierii ar fi spus că mâța va ieși singură de sub mașină

Clujenii au sunat la numărul de urgență 112, dar pompierii au refuzat să se deplaseze la acest caz, motivând că pisica va ieși singură.

„Am sunat și la pompieri și la Poliția Animalelor, dar fără succes. Nu au vrut să intervină”, a povestit Lorena, una dintre salvatoarele pisicuței.

Final fericit: Pisoiașul a fost adoptat!

Oamenii au stat câteva ore lângă mașină, pentru ca proprietarul să nu cumva să vină și să o pornească, punând astfel în pericol viața necuvântătoarei.

Oamenii i-au criticat pe pompieri, deoarece în alte județe aceștia intervin la asemenea cazuri.

Puiul de pisică a fost și adoptat.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase