Monica Odagiu, mesaj după tragicul accident în care a fost implicată: „Sunt TRAUMATIZATĂ. Nu îmi ies din minte acele clipe în care acel om s-a stins”

Monica Odagiu, mesaj după tragicul accident în care a fost implicată: „Sunt TRAUMATIZATĂ. Nu îmi ies din minte acele clipe în care acel om s-a stins”
Publicat: 10/04/2023, 09:43
Actualizat: 10/04/2023, 10:11

Actrița Monica Odagiu a transmis un mesaj, târziu în noapte, după tragicul accident în care a fost implicată duminică, în Capitală. „Sunt traumatizată. Nu îmi ies din minte acele clipe în care acel om s-a stins”, scrie ea.

Actrița a fost implicată, duminică, într-un grav accident rutier produs în apropiere de Ateneul Român. Aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, ea a lovit mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani. Ea susține că victima „s-a aruncat în fața mașinii”.

Din primele informații, victima lucra în zonă și ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a acordat imediat primul ajutor victimei, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

Monica Odagiu așteaptă să fie audiată la Brigada Rutieră a Capitalei, după accidentul în care a fost implicată

„Din păcate, eu nu am putut schimba în niciun fel acest final”

În noaptea de duminică spre luni, actrița a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care relatează că este traumatizată de ceea ce s-a întâmplat și afirmă că „primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit”.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris Monica Odagiu pe Facebook.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, au mai transmis reprezentanții Poliției Rutiere.

În acest caz, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

A fost deschis un dosar penal in rem, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, acesta aflându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Viața la bloc. Regulile pentru șefii asociațiilor de proprietari cel mai des încălcate
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Au trecut 69 de ani de la moartea lui George Enescu, un geniu al muzicii