Motivul pentru care Andreea Antonescu a plecat de la America Express 2023, de la Antena 1

Motivul pentru care Andreea Antonescu a plecat de la America Express 2023, de la Antena 1
Motivul pentru care Andreea Antonescu a plecat de la America Express - Sursa FOTO captura Antena 1
Publicat: 30/01/2023, 09:21
Actualizat: 30/01/2023, 11:17

Etapa a treia a emisiunii America Express a debutat cu o veste neașteptată pentru concurenți. Andreea Antonescu a lipsit iar partenera de concurs, Andreei Bălan a fost nevoită să plece singură mai departe. Acum s-a aflat și motivul.

Ediția a 9-a a emisiunii America Express a început cea de-a treia etapă de pe Drumul Aurului, numai că nu toate echipele au fost complete. Irina Fodor i-a surprins pe toți cu o veste complet neașteptată.

Andreea Antonescu a lipsit de la întâlnire pentru a rezolva un lucru important, iar partenera și fosta sa colegă de trupă de la „Andre”, Andreea Bălan a fost nevoită să plece singură în cursă.

„Începe o nouă săptămână, se deschide o nouă etapă, în căutarea orașului de aur, El Dorado! Mulți spun că El Dorado ar fi o legendă, deci, de fapt, ce căutăm noi aici? Care este motivul care vă duce mai departe?”, a spus Irina Fodor, în prima zi din etapa a treia de la America Express.

Nu mică le-a fost mirarea atunci când au aflat că Andreea Bălan va pleca singură în cursă.

FOTO: Facebook

„E nevoie de tărie de caracter, iar astăzi avem de învățat multe. Vom învăța multe despre puternicul caracter mexican, studiind trecutul unor revoluționari ce au avut un impact puternic în istoria Mexicului, fie în istoria lumii. Asta fie pe calea armelor, fie pe calea artelor.

Astăzi pun pe masă Jokerul etapei, va fi un joc unde se vor califica primele trei echipe care ajung la mine. Dar, întâi și întâi, trebuie să vă spun că am rămas și mai puțini decât ne doream.

Andreea va fi singură astăzi și poate și o parte din ziua de mâine. Asta pentru că Andreea Antonescu a fost nevoită să plece pentru două zile, are interviu pentru Greencard și cu atât mai mult e important fiindcă o implică și pe fiica ei”, a continuat Irina Fodor, spre marea surpriză a tuturor.

„Mă simt ciudat fără Andreea”

„Mă simt ciudat fără Andreea, nu mi-aș fi dorit să rămân singură, dar nici nu mi-aș fi dorit să fim descalificate din toată competiția doar pentru o zi, că lipsește ea. Sper să mă descurc”, a zis Andreea Bălan.

Sursa: Antena 1

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase