Motivul pentru care câștigătorul marelui premiu la loto își regretă norocul: „Îmi doresc să nu fi câștigat”

Motivul pentru care câștigătorul marelui premiu la loto își regretă norocul: „Îmi doresc să nu fi câștigat”
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 26/09/2022, 16:51
Actualizat: 26/09/2022, 16:54

Un bărbat care a câștigat peste 3 milioane de dolari la loterie susține că acum regretă câștigul. Bucuria copleșitoare din momentul când a aflat că este bogat a durat foarte puțin, după care bărbatul a ajuns să fie copleșit de cereri de ajutor financiar. Acesta spune că nu mai poate ieși din casă din cauza atenției pe care i-o acordă concetățenii și jurnaliștii.

Anoop, un șofer de autoturism din statul sudic Kerala al Indiei, a câștigat 250 de milioane de rupii (3,06 milioane de dolari) la loterie, la începutul lunii septembrie., transmite BBC. O săptămână mai târziu, el regretă că a câștigat premiul cel mare și a postat un videoclip în care le cere străinilor să nu-l mai deranjeze pe el și familia sa.

„Îmi doresc să nu fi câștigat. Premiul al treilea ar fi putut fi mai bun”, a explicat câștigătorul.

Anoop mai spune în videoclip că se gândește să se mute pentru a scăpa de atenția publică copleșitoare.

El a ajuns pe prima pagină a ziarelor naționale atunci când a câștigat premiul, cel mai mare oferit vreodată în stat la loterie.

Anoop a cumpărat biletul pe 17 septembrie, cu o zi înainte de a zbura în Malaezia pentru un loc de muncă. Pentru a-și acoperi cheltuielile de transport bărbatul a folosit banii din pușculița fiului său.

După ce a apărut vestea câștigului, familia sa a primit o mare atenție din partea presei.

„Am fost foarte fericit când am câștigat. Erau oameni și camere de luat vederi acasă și eram fericiți”, a relatat indianul.

Foarte repede, situația a scăpat de sub control. El este asaltat de cereri de ajutor deși încă nu a încasat marele premiu.

„Nu pot ieși din casă, nu pot merge nicăieri. Copilul meu este bolnav și nu-l pot duce la doctor. Tot ce pot să le spun tuturor este că nu am primit încă niciun ban. Nimeni nu pare să înțeleagă problema mea, indiferent de câte ori o spun”, s-a plâns câștigătorul marelui premiu.

Anoop a dezvăluit că el și familia sa stau la rude pentru a scăpa de atenție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase