„Nu a fost forțată. A cerut ea!”. Părinții unuia dintre cei patru băieți acuzați de viol în Galați justifică fapta comisă

Nu a fost forțată. A cerut ea!. Părinții unuia dintre cei patru băieți acuzați de viol în Galați justifică fapta comisă
Publicat: 20/10/2021, 15:13

Patru tineri au violat o fetiță de doar 14 ani. Agresorii au filmat totul şi au amenințat-o pe fată că vor publica pe rețelele de socializare imaginile compromițătoare cu ea, dacă povestește cuiva cele întâmplate. Părinții sunt cei care i-au reclamat pe cei patru agresori. Niciunul dintre suspecţi nu a fost reţinut.

Cazul a ajuns în atenția DIICOT Galați pentru că există și acuzații de pornografie infantilă, potrivit observator.ro.

Coșmarul fetei a început în luna iulie, atunci când trei adolescenţi ar fi ademenit-o pe fată într-o casă părăsită şi ar fi violat-o. Unul dintre tineri a filmat cu telefonul mobil, iar imaginile compromitatoare au fost păstrate pentru a o şantaja pe fată. Pentru că adolescenta ar fi refuzat alte avansuri, filmarea a ajuns în mediul online. Aşa au aflat părinţii.

„Noi am făcut plângere la Galați, avem avocat, avem tot ce trebuie. A fost lovită, a fost trasă de păr”, mărturisește tatăl fetei.

Familia fetei are altă variantă

Familiile celor patru tineri suspecţi spun, însă, că adolescență nu ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale.

„Am văzut un pic așa. Nu a fost forțată. A cerut ea. Eu chiar am vorbit cu băiatul. Deja am vorbit pe chestia asta, i-am zis: mamă, ai făcut? Mamă, ne-a atras ea, ea a vrut”, spune mama a doi dintre presupușii agresori.

Asistentul social a declarat că fata a ales să nu spună nimic, pentru că i-ar fi fost rușine de cum vor reacția localnicii.

„Din spusele ei, a rezultat faptul că ar fi ținut totul secret, i-ar fi fost rușine de reacția din sat, dacă s-ar afla la ce a fost supusă. Nu știe cum au ajuns filmările să fie distribuite ulterior, pe baza cărora a fost șantajată să se mai întâlnească. Tot cu ei”, a declarat Ecaterina Druță, asistent social.

Indivizii sunt cercetați acum pentru act sexual cu un minor și șantaj. Cercetările sunt abia la început, procurorii urmând să stabilească exact cum s-au petrecut lucrurile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase