O clădire dezafectată va fi transformată într-un spital modern de Compania Națională de Investiții. Septimiu Bourceanu (PNL): ”O veste bună după o tragedie”

O clădire dezafectată va fi transformată într-un spital modern de Compania Națională de Investiții. Septimiu Bourceanu (PNL): ”O veste bună după o tragedie”
Septimiu Bourceanu (PNL): ”O veste bună după o tragedie”
Publicat: 05/10/2021, 16:02
Actualizat: 05/10/2021, 17:04

Incendiul de la secția ATI a Spitalului de Boli infecțioase din Constanța a reprezentat încă o tragedie pe o listă mult prea lungă a unor astfel de accidente care scot în evidență și carențele din sistemul de sănătate al României.

În acest context, Septimiu Bourceanu – senator liberal și președintele organizației PNL – Biroul municipal Constanța – a postat pe pagina sa de socializare imagini în care apare un viitor spital care va fi construit de Compania Națională de Investiții (CNI) prin transformarea unei clădiri dezafectate.

Senatorul PNL precizează și că a mers la sediul CNI –  împreună cu directorul DSP, Cristina Șchipor – pentru a semna procesul verbal de predare-primire.

Septimiu Bourceanu: ”Constanța va avea un Spital de Pediatrie nou, modern, dotat, utilat, cu o capacitate de 165 de pacienți”

O veste bună după o tragedie, scrie Septimiu Bourceanu, și apare, acum, ”o rază de speranță”. Astfel, Constanța va beneficia de un nou Spital de Pediatrie, cu o capacitate de 165 de pacienți și utilat la standardele cele mai moderne.

”Știți nevoia aceea acută de a primi o veste bună după o tragedie? Ei bine, iată că, după evenimentul trist de vineri, a apărut și o rază de speranță. Constanța va avea un Spital de Pediatrie nou, modern, dotat, utilat, cu o capacitate de 165 de pacienți. Nu este o glumă, este o realitate și deja a fost depășit stadiul de „Poate”, „Vom vedea” sau „Încercăm”. Vă spun aceasta pentru că am fost astăzi împreună cu directorul Direcției de Sănătate Publică, doamna Cristina Schipor, la sediul Companiei Naționale de Investiții acolo unde s-a semnat procesul verbal de predare primire și astfel C.N.I. va lua o clădire dezafectată și o transforma într-un spital modern”, notează senatorul liberal Septimiu Bourceanu.

Septimiu Bourceanu: ”C.N.I. va lua o clădire dezafectată și o transforma într-un spital modern”

Septimiu Bourceanu: ”Acești oameni mă fac să cred că dorința de a avea un sistem sanitar mai bun încă există

Acest proiect medical prinde viață și se va transforma în realitate și prin eforturile pe care le-a depus, așa cum scrie Sebastian Bourceanu, o ”echipă de vis” de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Constanța.

S-a lucrat într-un ritm alert, non-stop, și iată că acum au fost depășite toate obstacolele.

”Știu despre acest proiect și l-am susținut de la faza de vis al unei echipe inimoase de la D.S.P. Constanța, o echipă care a lucrat non-stop, a depășit toate obstacolele și a dat dovadă de o determinare rar întâlnită în zilele noastre. Acești oameni mă fac să cred că dorința de a avea un sistem sanitar mai bun, de a dovedi că se poate, încă există. Echipa care a lucrat și lucrează la acest proiect este alcătuită din: Cristina Schipor, președinte, Carmen Rusu, secretar, membri: dr. Ramona Iliuță, dr. Valentin Broască, dr. Mihaela Cocu și dr. Cristina Mihai. Alături de constănțenii noștri este și președintele C.N.I., Manuela Pătrășcoiu, cu care am stat de vorbă în mai multe rânduri și a înțeles necesitatea și urgența acestui spital”, a mai scris Sebastan Bourceanu.

”Vă rog să vă alocați câteva secunde din timpul vostru și să citiți numele acestor constănțeni, pentru că merită. Determinarea lor transformă o clădire veche și părăsită într-un spital nou, de care Constanța are mare nevoie. Felicitări!”

Sebastian Bourceanu, senator PNL

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine este predispus la...
Gigi Becali a dat tunul imobiliar cu hotelul miliardarului Ioan Niculae! Cum arată „bijuteria” de...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
Mirela Vaida, OUT de la Antena 1! EI o înlocuiesc :O
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Varianta OMICRON, depistată și în ITALIA!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Știrea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort
ȘOC TOTAL la nivel mondial! Adevărul despre varianta care a speriat toată Planeta: Răsturnare totală...
Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...