O femeie a aflat că a devenit miliardară, după ce s-a dus la bancomat să scoată doar 20 de dolari

O femeie a aflat că a devenit miliardară, după ce s-a dus la bancomat să scoată doar 20 de dolari
Publicat: 22/06/2021, 16:24

O femeie din Florida a fost surprinsă când a descoperit că soldul contului său bancar era de aproape 1 miliard de dolari. Julia Yonkowski s-a dus sâmbătă (19 iunie) la Chase Bank pentru a scoate 20 de dolari, dar a decis să verifice mai întâi soldul contului.

Julia Yonkowski a devenit miliardară în weekend – datorită unei erori bancare.

Când Julia Yonkowski, din Largo, și-a verificat soldul Chase Bank înainte de a efectua mica retragere sâmbătă, chitanța ei arăta 999.985.855,94 dolari în contul ei, transmite dailymail.co.uk.

„Am fost îngrozită când am văzut. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar eu am fost pur și simplu îngrozită”, a declarat Yonkowski.

Situația a devenit cunoscută când a încercat să retragă 20 de dolari.

Yonkowski știa că nu poate păstra banii și nu s-a atins de cont

„Știu că am citit povești despre oameni care au luat banii ,dar apoi au fost nevoiți să-i ramburseze și oricum nu aș face asta pentru că nu sunt banii mei”, a continuat aceasta.

Femea, în vârstă de 60 de ani, a încercat tot weekend-ul să înapoieze banii către bancă, dar nu a reușit deoarece robotul telefonic nu reușește să îi identifice problema.

Aceasta a apelat la presa locală pentru a se asigura că un angajat al băncii este informat despre cazul ei și retrage suma din cont, pentru a putea dormi liniștită.

Deocamdată, nu este clar cum s-a întâmplat roarea, dar Julia este dornică ca banii să fie scoși din contul ei.

Chase Bank nu a comentat pentru WFLA.

La începutul acestui an, s-a dezvăluit că în Marea Britanie ar putea exista aproximativ 850 de milioane de lire sterline în conturi bancare pierdute sau uitate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase