O femeie a fost atacată de propriul câine. Pitbull-ul i-a smuls jumătate de braț: „A încercat să mă mănânce de vie”

Publicat: 20/07/2022, 13:14
Actualizat: 20/07/2022, 13:27

O femeie din Texas care dormea cu câinele ei, a fost aproape mâncată de vie în momentul în care patrupedul i-a devorat „jumătate din braț”.

Tya Lucas, în vârstă de 41 de ani, se afla acasă atunci când propriul câine a încercat să o sfâșie de vie. Tragicul eveniment s-a petrecut când stăpâna a adus un alt cățel pe teritoriul cățelului său, Hercules. Câinele de rasa pitbull a înnebunit când a văzut un alt animal lângă stăpâna sa.

„Cățelul a sărit pe canapea, așa că m-am dus să-l iau și prietenul meu i-a spus să coboare”, a declarat femeia.

În momentul următor, Hercules s-a aruncat asupra gâtului lui Peter, prietenul Tyiei. Tya a încercat să intervină, a reușit să tragă câinele în baie, iar Hercules a atacat-o pe ea.

Cățelul i-a smuls jumătate din braț, i-a mușcat bicepsul și a rănit-o în diferite locuri ale corpului. Femeia a fost îngrozită de reacția lui Hercules, mai ales că dormise alături de cățel cu o seară înainte de teribilul eveniment prin care urma să treacă, potrivit NYpost.

Tya nu și-a amintit întregul moment din cauza durerilor și a fricii. „Nu-mi amintesc sentimentul, îmi amintesc că am țipat „Hercule, eu sunt.”, a mai spus Tya.

Familia și prietenii, îngroziți de reacția cutremurătoare a câinelui

Salvarea femeii a venit din partea fiicei și a cumnatului său. Cei doi au asistat la nenorocirea ce nu părea să se termine. Moment în care cumnatul său a intrat și a tras câinele care sfâșia corpul Tyei.

Tya Lucas, a mai declarat că, Hercules a fost salvat dintr-un centru de adăpost, iar înainte să fie preluat de ea, acesta suferise și fusese ars cu tigara.

Scena de groază a durat aproximativ 5 minute, dar o eternitate pentru stăpâna care urla ca din gură de șarpe. Ulterior, ea a suferit intervenții chirugicale din cauza mușcăturilor și i-au trebuit 19 zile în spital pentru recuperare.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase