O infirmieră din Bârlad, mamă a doi copii, s-a sinucis. De ce a recurs la acest gest

O infirmieră din Bârlad, mamă a doi copii, s-a sinucis. De ce a recurs la acest gest
O infirmieră Bârlad, mamă a doi copii, s-a sinucis. De ce a recurs la acest gest
Publicat: 15/12/2020, 13:06
Actualizat: 15/12/2020, 14:12

O infirmieră de la Spitalul Bârlad, mamă a doi copii, s-a sincis. Din cauza stresului provocat la locul de muncă, dar și pentru că avea o situație dificilă în familie, femeia și-a pus capăt zilelor la data de 13 decembrie.

În vârstă de 46 de ani, infirmiera era cunoscută drept una dintre cele mai muncitoare şi serioase angajate a Spitalului Bârlad, spital suport-COVID, potrivit vremeanoua.ro.

A plecat de acasă din cauza soțului violent și s-a mutat cu fratele său.  Divorţul celor doi se afla pe rolul Judecătoriei Bârlad, iar femeia chiar solicitase un ordin de protecţie, însă instanţa i-a respins solicitarea. În plus, aceasta a fost nevoită să platească și cheltuielile de judecată.

„Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecție. Obligă pe reclamanta – victimă să plătească către stat suma de 250 lei cheltuieli de judecată (onorariu diminuat), pentru asistență juridică acordată din oficiu pârâtului – agresor, de Baroul de avocați Vaslui”, a fost decizia instanței bârlădene.

Din acest motiv, femeia a fost nevoită să plece de acasă. Epuizată de volumul de muncă îngrozitor de la Spitalul suport Covid-19, dar și din cauza situației cu șoțul, femeia nu a mai rezistat și a ales să se sinucidă.

Un băiat de 11 ani s-a sinucis în timpul orelor online, de pe Zoom! „Gândurile noastre sunt alături de familie și de toți cei afectați de acest eveniment tragic”

Un băiat de doar 11 ani din California (Statele Unite ale Americii) s-a sinucis după ce s-a împușcat în cap în timpul orelor de școală, susținute pe platforma online Zoom. Băiețelul a oprit camera și microfonul înainte de gestul fatal.

Adan Llanos participa la clasa sa online de clasa a VI-a la școala primară Woodbridge din regiunea San Joaquin, Californai, în momentul în care a recurs la gestul necugetat de a se împușca în cap.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase