O învăţătoare din Câmpulung Moldovenesc A MURIT într-un accident auto provocat chiar de ea. „Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre”

O învăţătoare din Câmpulung Moldovenesc A MURIT într-un accident auto provocat chiar de ea. „Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre”
Învățătoarea Angela Varvaroi / FOTO - suceavalive.ro
Publicat: 03/02/2023, 21:08
Actualizat: 03/02/2023, 21:24

O învăţătoare din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, a murit – joi – în urma unui grav accident auto provocat chiar de ea, potrivit presei locale.

Angela Varvaroi, în vârstă de 56 de ani, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen Up, circula dinspre Sadova către Câmpulung Moldovenesc, iar la un moment dat a pătruns pe DN17, fără să se asigure şi fără să acorde prioritate unui TIR, care a lovit-o în plin.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina femeii a fost proiectată câţiva metri pe şosea. Accidentul a avut loc joi, 2 februarie, în jurul orei 12.30, la ieşire din Câmpulung Moldovenesc spre Pojorâta.

Angela Varvaroi era din Câmpulung Moldovenesc și lucra ca învățătoare la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița.

În urma tragicului eveniment, profesorii liceului la care preda colega lor au transmis un mesaj emoționant de condoleanțe.

„Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre. Vestea trecerii în neființă a dragei noastre colege, Angelica Varvaroi, este tulburătoare. Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce trăim și simțim acum. Angelica, ai fost și vei rămâne omul școlii, colega noastră dragă, DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE care ani la rând a dăruit din lumina sufletului ei și care, de astăzi, va dărui lumină din lumea celor drepți. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și blând!”, au transmis colegii învățătoarei.

FOTO – suceavalive.ro

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase