O pensionară s-a spânzurat din cauza sărăciei, în subsolul unui bloc din Botoșani

O pensionară s-a spânzurat din cauza sărăciei, în subsolul unui bloc din Botoșani
Mediafax FOTO / ilustrativ
Publicat: 22/04/2022, 10:49

O femeie în vârstă de 59 de ani s-a spânzurat în subsolul blocului din Botoșani în care locuia.

Copiii femeii au găsit-o și au alertat autoritățile, scrie antena3.ro. Pensionara și-a confecționat un ștreang dintr-o sfoară pe care legat-o de unul din rafturile metalice și și-a lăsat greutatea corpului să îi ducă planul cumplin la îndeplinire, scrie sursa citată.

Fiica acesteia, care este și însărcinată, a suferit un șoc, când și-a văzut mama moartă.

Oamenii au sunat imediat la 112. La locul tragediei au ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) și două echipaje de poliție.

Potrivit rudelor îndurerate, motivul gestului femeii au fost scumpirile din ultima vreme. Ea ieșise de puțin timp la pensie și era tot mai presată de creșterea prețurilor la alimente.

Cazul sinuciderii femeii a intrat și în atenția polițiștilor botoșăneni, care au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, fiind dispusă și efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult