O româncă din Italia a fost bătută de concubin din cauza facturilor mari la curent

O româncă din Italia a fost bătută de concubin din cauza facturilor mari la curent
Publicat: 19/09/2022, 07:33

O româncă de 43 de ani din Italia a fost bătută de concubin din cauza unor facturi mari la energia electrică.

Cea care a sunat la numărul de urgență pentru a cere ajutorul autorităților a fost chiar fetița celor doi protagoniști ai poveștii.

Motivul clasic al geloziei, care stă la baza multor agresiuni, este „devansat” în ultima vreme de certurile privind facturile prea mari la gaze și la curent electric.

Totul s-a întâmplat în Portomaggiore, provincia Ferrara din Emilia-Romagna, unde o româncă de 43 de ani a fost jignită și bătută de concubinul ei din cauza facturilor prea mari la curent, pe care acesta le-a consultat când s-a întors acasă de la muncă.

Fetița minoră a familiei a fost cea care a sunat la autorități, pentru a cere ajutor de urgență.

Carabinierii ajunși la fața locului au constatat că femeia fusese agresată și avea nevoie de îngrijiri de specialitate.

De asemenea, agresorul a reușit să fugă din locuința în care a săvârșit agresiunea asupra concubinei, înainte de venirea organelor legii.

Românca a refuzat să fie internată și a dorit să rămână acasă. Deocamdată, femeia de 43 de ani se gândește dacă va depune sau nu plângere împotriva partenerului de viață, scrie antena3.ro.

Foto – caracter ilustrativ: Pixabay.com

Prețurile uriașe ale energiei aruncă Italia în haos: 600.000 de locuri de muncă în pericol

Într-un studiu realizat de asociația industriașilor italieni Confindustria se arată că 600.000 de locuri de muncă sunt în pericol, din cauza crizei energetice.

PIB-ul Italiei se va reduce cu 2,2% și numărul angajaților va scădea cu 383.000 persoane, al doilea scenariu fiind și mai dramatic: – 3,2% la PIB și – 582.000 locuri de muncă pierdute.

Capcana din facturile la electricitate în România: Când nu beneficiați de compensare , chiar dacă aveți sub 255 kWh pe lună

Prețul compensat al energiei electrice depinde de consumul de anul trecut. Deși nimeni nu a știut de această condiționare până în luna martie, la adoptarea primei ordonanțe, cei mai mulți consumatori casnici s-au încadrat în plafonul de 300 kWh/lună, luat în considerare la facturarea din 2022.

Anul acesta, plafonul a coborât la 255 kWh.

Cei mai mulți români sunt „ciupiți” prin regularizări. O regularizare la curent acoperă între 3-6 luni.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase