„O seară în parc”, un CONCERT grandios cu maestrul Eugen Doga și alte nume mari ale muzicii românești pe scena Teatrului de Vară Herăstrău

„O seară în parc”, un CONCERT grandios cu maestrul Eugen Doga și alte nume mari ale muzicii românești pe scena Teatrului de Vară Herăstrău
„O seară în parc”, un CONCERT grandios la Teatrul de Vară Herăstrău
Publicat: 28/06/2023, 15:40
Actualizat: 28/06/2023, 23:41

Maestrul Eugen Doga și mulți artiști de renume vor urca pe scena Teatrului de Vară Herăstrău din București, pe 8 iulie, în cadrul unui spectacol grandios, denumit sugestiv „O seară în parc”!

Pe afișul concertului se mai regăsesc și alte nume mari precum: soprana Iana Novac, Vlad Miriță, Natalia Barbu, Pasha Parfeni, Paula Seling, Damian Drăghici, Cristina Scarlat, Bogdan Mihai, Mariana Bulicanu și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru.

Biletele se pot procura de pe iticket.ro.

Invitat de onoare: maestrul Eugen Doga

Organizatorii acestui show îți dau întâlnire, în premieră – în inima Capitalei – la prima ediție a celui mai frumos spectacol de muzică simfonică din țară.

Invitatul de onoare al acestui concert extraordinar este maestrul Eugen Doga, al cărui nume se regăsește pe lista celor 200 de personalități marcante ale lumii.

Capodoperele sale muzicale au cucerit toate meridianele, muzica sa făcând parte din topul celor mai bune 200 de melodii clasice din toate timpurile.

Valsul „Gingașa și tandra mea fiară” a fost declarat de UNESCO a patra capodoperă muzicală a secolului al XX-lea.

„O seară în parc” este creația fondatorului companiei „iTicket”, companie cu 10 ani de experiență în evenimente mari, fiind lider în Republica Moldova, din pasiunea pentru muzică simfonică și dorința de a o promova publicului larg într-o formă mai înțeleasă, mai accesibilă.

Așadar, „iTicket” te invită la prima ediție „O seară în parc” la București pentru a face parte dintr-o experiență muzicală unică, 100% live.

ADN-ul spectacolelor extraordinare „O seară în parc” este orchestra simfonică, care împreună cu soliști de mare valoare, sunt invitați să interpreteze cântece atât românești cât și internaționale.

Muzica rock, pop și folk se vor îmbina de minune și împreună cu soliștii de operă și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău se vor crea combinații muzicale nemaiauzite.

Iana Novac este extrem de încântată de acest eveniment și, pentru că o unge pe suflet fiecare compoziție a maestrului Eugen Doga, renumita soprană este foarte fericită să urce din nou pe scenă alături de acesta.

De alfel, celebrul artist a fost și invitatul său special la concertul pe care artista l-a susținut la Sala Palatului, anul trecut, atunci când a sărbătorit cei 20 de ani de carieră.

„Pentru mine este o onoare să fiu din nou pe aceeași scenă cu maestrul Eugen Doga și binențeles că am acceptat din prima. După concertul meu de la Sala Palatului, unde l-am avut invitat, aștept cu nerăbdare acest concert de pe 8 iulie de la Teatrul de Vară Herăstrău. De fiecare dată este o sărbătoare doar să-l ai pe maestrul Eugen Doga în preajma ta, dar mai ales să-i cânți muzica și să aduni amintiri de colecție. Sunt fericită să am șansa de a împărți de multe ori scena cu maestrul și acesta consider că este un cadou de la viață pe care îl prețuiesc enorm.

Voi interpreta câteva piese scrise de maestrul Eugen Doga, piese pe care am avut bucuria să le cânt pe marile scene ale lumii. Mă bucură nespus inițiativa celor de la iticket.ro, apropo de aici puteți procura bilete la cel mai frumos eveniment la verii. Cum spuneam, inițiativa este una extraordinară de a bucura oamenii cu o astfel de muzică, astfel de muzicieni și interpreți. Mă pregătesc intens așa cum mă pregătesc mereu de întâlnirea cu admiratorii mei dragi”, a declarat soprana Iana Novac, care abia așteaptă reîntâlnirea cu maestrul Eugen Doga, dar și cu publicul său.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum a revoluționat Eddie Van Halen muzica rock? Unul dintre cei mai mari chitariști din...