VIDEO | O șoferiță în vârstă de 19 ani din Argeș a ajuns „spaima șoselelor”, după al doilea accident, în lanț

Publicat: 06/12/2021, 09:51
Actualizat: 06/12/2021, 10:18

O soferiță din Arges a provocat un accident în lanț în urma căruia o familie a ajuns la spital. Nu este pentru prima dată când tânara de 19 ani provoacă un incident rutier: anul trecut ea a intrat într-o mașină de poliție care a luat foc. Mai mult, săptămâna trecută fusese amendată pentru viteză.

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Pitești și Brașov, în localitatea Valea Mare Pravăț din Argeș. Soferița în vîrstă de 19 ani mergea spre Brașov, a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat pe contrasens, în plin, în altă mașină. Un al treilea autohevicul, care mergea în spatele ei, a intrat inevitabil în celelalte două.

Patru persoane au ajuns la spital

La locul accidentului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de la Detașamentul Câmpulung. În urma verificărilor au fost identificate patru victime, fără probleme deosebite, acestea au fost transportate la spital de către paramedicii SMURD și un echipaj SAJ. Victimele sunt o femeie și un bărbat cu vârstele de 36 de ani, o femeie de 18 ani și un băiat de 5 ani, au transmis polițiștii.

„Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0”, a declarat Adrian Nicolae, ISU Argeș. Patru oameni au ajuns la spital în urma acestui accident. O familie întreagă.

Șoferița care provocat accidentul în lanț nu este alta decât cea care anul trecut a intrat într-o mașină de poliție. Atunci mașina oamenilor legii a ars în întregime și doar reacția unui tânăr elev la scoala de subofițeri aflat din întâmplare în zonă a făcut posibilă evitarea unei tragedii. El i-a scos pe ocupanții mașinii cuprinse de flăcări.

Localnicii îi spun fetei de-acum „spaima șoselelor” după aceste accidente. În urmăcu ceva timp ea fusese amendată și pentru depășirea vitezei legale. Acum i s-a întocmit și dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.