O tânără, venită recent din Marea Britanie, a dispărut fără urmă, după ce a plecat la farmacie. Polițiștii sunt în alertă

O tânără, venită recent din Marea Britanie, a dispărut fără urmă, după ce a plecat la farmacie. Polițiștii sunt în alertă
Izabela-Monika Balint. Foto: Facebook
Publicat: 27/03/2021, 20:32

O femeie de 32 de ani este căutată de vineri seară de familie, dupa ce a plecat de acasă, din Dumbrăvița, la farmacie

O tânără, venită recent din Marea Britanie, a dispărut fără urmă, după ce a plecat la farmacie

Izabela-Monika Balint, în vârstă de 32 de ani, a venit vineri în România, din Anglia. A mers la Dumbrăvița, iar în jurul orei 20:00 le-a spus bunicilor că merge până la farmacie. Nu s-a mai întors.

„La data de 26 martie a.c., BALINT IZABELA – MONIKA ar fi plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.70 m, aproximativ 70 kg., păr șaten, ochii căprui.

La data dispariției, femeia purta jachetă de culoare verde, pantaloni de tip jeans de culoare albastru și pantofi de tip sport de culoare negru.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii sunt în alertă

Polițiștii locali din Dumbrăvița vor începe căutările de sâmbătă seară. Trei echipaje vor încerca să dea de urma tinerei.

„În această seară 3 echipaje ale Poliției Locale vor porni în căutarea ei. În cazul nefericit în care nu o vor găsi, mâine, la ora 11, se va organiza o acțiune alături de Poliția Națională la care sunt așteptați și voluntari din localitatea noastră. Punctul de întalnire va fi în fața secției de Poliție”, a anunțat sâmbătă seară primarul din Dumbrăbița, Horia Bugarin, pe Facebook.

Fată de 12 ani, dată dispărută după ce a plecat de acasă

O minoră în vârstă de 12 ani a fost dată dispărută și este căutată de polițiști, după ce a plecat de acasă, din Arad, vineri, și nu s-a mai întors.

„În după-amiaza zilei de 26 martie, Alina-Adelina Florea, de 12 ani, a plecat de la domiciliul ei de pe raza muncipiului și de atunci nu se mai știe nimic despre ea. Fata are următoarele semnalmente: 1,52 m înălțime, aproximativ 60 kg, față ovală, ten deschis la culoare, păr șaten. Când a fost văzută ultima dată, era îmbrăcată cu pantaloni sport de culoare închisă, hanorac roz, pantofi sport de culoare închisă. Avea asupra sa o geantă sport cu imprimeu portocaliu cu roșu. Persoanele care dețin informații ce ar putea duce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție”, a transmis IPJ Arad.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase