Orlando Teodorovici, despre cum își încordează Cîțu mușchii: ”Micuțul dictator își arată colții și vrea toată puterea în pixul lui!”

Orlando Teodorovici, despre cum își încordează Cîțu mușchii: ”Micuțul dictator își arată colții și vrea toată puterea în pixul lui!”
Orlando Teodorovici, despre cum își încordează Cîțu mușchii | Foto - Andreea Alexandru - Mediafax
Publicat: 10/07/2021, 15:28

Remanierea lui Alexandru Nazare, fostul ministru al Finanțelor, îl determină pe Orlando Teodorovici – la rândul său deținător al unui portofoliu ministerial în trecut – să spună că premierul Cîțu își încordează mușchii și dorește să preia toată ”puterea” în PNL.

Fără menajamente, Orlando Teodorovici se folosește direct de ”artileria grea”, la nivel verbal, catalogându-l pe premierul Florin Cîțu drept ”micuțul dictator” care ”și-a umflat mușchii” și și-a ”arătat colții”. Revocarea lui Nazare nu ar fi altceva decât o ”mărgică guvernamentală”, iar alături de premier se află oameni ”incompetenți” – care ar fi trebuit remaniați -, nominalizându-i pe Raluca Turcan și Cristian Ghinea.

”Cîțu și-a încordat ”mușchii” În disperarea tot mai evidentă pentru preluarea conducerii PNL, micuțul dictator, Cîțu își arată colții și vrea toată puterea în pixul lui! Cîțu a făcut o… ”mărgică” de remaniere guvernamentalăȘi nu, NU cu cei mai INCOMPETENȚI miniștri, cum vă așteptați, cum ar fi ”sinistra” muncii, Turcan, sau ”ministrul ZERO”, Ghinea, că deh, nici chiar așa forțos nu e, că nu se pune el cu USR-PLUS. Și nici chiar cu el însuși, cum sperau romanii Ci taman cu cel mai inofensiv/inexistent ministru, cel al finanțelor, Nazare”, scrie fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici pe pagina sa de socializare.

Teodorovici: ”Ar trebui să începi remanierile cu tine, fantastikule!”

Eugen Orlando Teodorovici este de părere că premierul Cîțu nu a făcut altceva decât să ”vorbească pe limba lui”, atunci când a explicat motivele remanierii lui Alexandru Nazare.

Pornind de la explicațiile oferite de prim-ministrul României, Teodorovici îi transmite acestuia că este coordonatorul unui guvern ”de incompetenți” și că ar trebui să plece cu toți.

”Așa cum m-am așteptat, Cîțu, iar a vorbit pe limba lui și ne-a anunțat înfoiat că motivul remanierii a avut la bază întârzirea unor proiecte importante, cum ar fi cele pentru atragerea de fonduri europene și pe cele referitoare la combaterea evaziunii fiscale. Serios?

Nu de alta, dar dacă ar fi să ne luăm după întârzierile unor proiecte importante, așa cum ai declarat, atunci ar trebui să începi remanierile cu tine, fantastikule, și să plecați și tu și guvernul tău de incompetenți!”, solicită Orlando Teodorovici în mediul online.

Mda, ”mare” premier, ”mare” curajos … Nu contează țara, nu contează economia României, contează numai alegerile din PNL, pe care se pare că totuși, NU le-a ”tranșat” Și-a mai trecut o zi… tot fără nimic bun pentru români”

Eugen Orlando Teodorovici

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase