ATAC. Eugen Teodorovici: „Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii…”

ATAC. Eugen Teodorovici: „Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii...”
ATAC. Eugen Teodorovici: „Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii...”
Publicat: 11/07/2020, 14:06

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor, a anunțat că nu va vota legea referitoare la carantină și izolare. Motivația a fost dură: „Cât de cinic să fii ca să accepți să sacrifici interesele a milioane de cetățeni români de bună credință, care au respectat cu supunere și răbdare regulile de protejare în fața virusului, în timp ce Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii?”, transmite Teodorovici pe Facebook.

Teodorovici: „Cât de obedient să fii…?”

„Cât de obedient și cât de vândut poți să fii ca să joci scena asta penibilă a cititorului și reparatorului de legi scrise în silă și batjocură la adresa unor oameni scârbiți deja de atâta prostie, ură și manipulare politică?

Cât de captiv și cât de parșiv poți să devii ca să pretinzi că aperi interesele celor care chiar nu mai înghit minciuna asta de guvern și chiar vor să simtă că drepturile încă le sunt aparate de cineva într-o țară democratică și europeană?

Cât de cinic să fii ca să accepți să sacrifici interesele a milioane de cetățeni români de bună credință, care au respectat cu supunere și răbdare regulile de protejare în fața virusului, în timp ce Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii?

Cât poți să mai accepți să taci și să nu faci nimic în numele unui partid întreg? Cât timp crezi că oamenii aceștia mulți și încă tăcuți și răbdători vor mai putea să aștepte și să suporte umilința și trădarea? Răspunsul va veni cândva … și se va revărsa peste toată umilința și trădarea pe care o resimt prea mult și prea intens și din ce în ce mai mulți dintre membrii și susținătorii PSD!

Fostul ministru al Finanțelor: „Chiar nu vedeți că nu vă mai crede nimeni?”

Pentru cei (câțiva‼️) care trebuie să înțeleagă: Terminați cu bătaia de joc și cu mimarea opoziției, altfel riscăm să ajungem un partid marginal‼️ Chiar nu realizați că nu vă mai crede nimeni?

Pentru cei (mulți‼️) care trebuie să-i facă pe cei câțiva să înțeleagă: Purtați-vă masca pe gură doar ca să vă protejați, NU ca să tăceți!”, scrie Eugen Teodorovici pe Facebook.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult