Ce a făcut de Ziua Victoriei… Victoria Sinitsina, patinatoarea rusă care și-a „dezgustat” fanii prin prezența sa la mitingul pro-Putin din martie

Ce a făcut de Ziua Victoriei... Victoria Sinitsina, patinatoarea rusă care și-a „dezgustat” fanii prin prezența sa la mitingul pro-Putin din martie
Victoria Sinitsina / FOTO: [email protected]_sinitsina
Publicat: 09/05/2022, 23:38
Actualizat: 09/05/2022, 23:45

Patinatoarea Victoria Sinitsina, campioana olimpică din Rusia care și-a „dezgustat” fanii prin prezența sa la mitingul lui Putin din luna martie, a fost prezentă și la parada de Ziua Victoriei.

La defilarea Armatei au fost prezenți și unii sportivi ruși, printre care Victoria Sinitsina (medaliată cu aur în proba de patinaj artistic la Jocurile Olimpice de la Beijing), alături de Nikita Katsalapov, partenerul său și pe gheață, și în viața privată, informează Digi Sport.

Alături de prezența la parada de la Moscova, Victoria Sinitsina, cea care a fost prezentă și la mitingul pro-război al lui Vladimir Putin din martie, de pe stadionul Luzhniki, gest catalogat „dezgustător” de către fanii săi, a scris un mesaj pe contul de Instagram în care și-a amintit rudele care au luptat pentru Rusia în Al Doilea Război Mondial:

  • ”Străbunicul meu Alexander Sergeevich Suslakov a luptat pe frontul Karelian, în est. A fost ofițer și a primit ordinul de Apărător al Patriei în Al Doilea Război Mondial. A murit în 2000.
  • Unhiul meu Sinitsin Semyon Borisovich a fost mitralior. A fost dat dispărut timp de 30 de ani, dar în urma cercetărilor s-a stabilit că a murit în februarie 1944, la 20 de ani.
  • Un alt unchi, Tereshkov Mikhail Afanasyevich, a plecat la război la 17 ani, a fost artilerist. Nu se știe când și unde a murit. Doi dintre cei trei nu s-au putut bucura de viață, să cunoască bucuria de a avea o familie. Nu au văzut lumea, dar familia mea îi va ține minte mereu”, a scris Victoria Sinitsina.
Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult