Ce a pățit o badantă din Italia după ce a MURIT bătrânul pe care îl asista. Se căsătorise cu el

Ce a pățit o badantă din Italia după ce a MURIT bătrânul pe care îl asista. Se căsătorise cu el
Sursa foto: Tuscia Web
Publicat: 02/04/2023, 11:57
Actualizat: 02/04/2023, 11:58

Poveste demnă de telenovelă în Italia. Un pensionar s-a îndrăgostit de badanta care îl îngrijea și de aici a fost doar un pas ca cei doi să se căsătorească, chiar dacă femeia era cu 20 de ani mai tânără. Acum, după moartea lui, îngrijitoarea de origine ucraineană a fost dată afară de fiii bătrânului.

Femeia l-a cunoscut pe Riccione în 2014, moment în care bărbatul avea 77 de ani și locuia singur, cei doi fii ai săi fiind plecați în străinătate. Bătrânul a fost cel care i-a propus ucrainencei să vină să locuiască la el acasă și, în schimbul camerei și al mesei, ea trebuia să aibă grijă de el și de nevoile lui.

Opțiunea septuagenarului de atunci nu a fost privită cu ochi buni de copiii lui, care erau convinși că femeia nu urmărește decât să-i fure banii pensionarului. Nemulțumirea nu s-a limitat la asta. Carabinierii au intervenit de mai multe ori, după ce copiii bătrânului si femeia din Ucraina, la rândul ei, au depus plângeri la poliție unii împotriva celorlalți.

Scoasă afară din casă de copii după moartea pensionarului

Situația s-a agravat după ce, în câțiva ani, bătrânul i-a plătit sume foarte mari de bani femeii pentru serviciile ei și totul a culminat în 2017 când pensionarul și badanta și-au unit destinele, scrie Rimini Today.

Copiii bătrânului au început să o amenințe pe ucraineancă, iar Riccione a murit, la un an distanță de la nuntă, a început un adevărat război pentru moștenirea bărbatului.

Fii italianului i-au cerut fostei badante să părăsească locuința conjugală, până au reușit să o alunge pe femeie din apartament și să schimbe încuietorile ușilor. La un moment dat, fiica ucrainencei a mers în acea locuință pentru a recupera niște obiecte care îi aparținuseră mamei ei, dar a ajuns la camera de gardă a spitalului, pentru că frații vitregi au atacat-0 violent.

În cele din urmă, conflictul a ajuns în fața judecătorilor italieni. Cei doi frați au fost trimiși în judecată, după o plângere depusă de fosta soție a pensionarului.

În urma analizării probelor, fiul cel mic al italianului, un bărbat de 68 de ani, a fost găsit vinovat de judecător de violență privată și vătămare corporală și a fost condamnat la 1 an și 5 luni cu suspendare.

Lupta pentru avere nu se oprește aici

„Clientul meu – a spus avocatul Delli Paoli, apărătorul fiului pensionarului – a fost achitat pentru opt dintre cele mai grave acuzații pentru că faptele nu există. Judecătorul a respins cererea de despăgubire de 200.000 de euro solicitați de partea civilă. Totodată, magistratul a înțeles ca situația este diferită de cea spusă de părțile vătămate, achitându-mi clientul pentru infracțiunile mai grave și, prin urmare, suntem mulțumiți. Ne rezervăm dreptul, pe lângă contestație, de a face și o plângere pentru mărturie mincinoasă. Vă reamintesc, de asemenea, că femeia de 74 de ani și fiica ei sunt judecate într-un alt proces sub acuzația de vătămare, delapidare și furt”.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niculina Stoican și Olguța Berbec se dușmănesc de moarte, iar acum s-a ajuns la alt...
Imagini exclusive. Gestul fiului lui Ion Țiriac arată cum merge, de fapt, relația cu Sorana...
Cum arată turnul rezidențial pe care îl va construi în Dubai un producător de mașini...
Dana Săvuică: Menopauza nu înseamnă că nu mai suntem femei. Interviu exclusiv
Viitura i-a luat maşina nouă, pentru care de abia făcuse credit pe patru ani. "E...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
O Dacia Duster pregătită pentru off-road se vinde pe Autovit
Calendar ortodox 31 mai 2023. Ce sărbătoare este miercuri?
Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la închisoare pentru 30 de ani
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Oamenii din Kiev au dat buzna la metrou, după ce primarul le-a cerut să se...
Kilogramele au învins-o pe Oana Sîrbu, fosta iubită a lui Robert Turcescu! Cum arată acum...
Inima OCEANULUI a fost GĂSITĂ! Cui a aparținut COLERIUL de pe TITANIC?
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Veste ŞOC despre RICĂ RĂDUCANU! Anunţ cumplit despre legenda Generaţiei de Aur
Aceste cupluri zodiacale nu vor divorța niciodată. Sunt suflete - pereche
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Cât te costa sa închirezi un șezlong în mini vacanța de Rusalii. La malul mării...