Cine este Paul, instructorul de echitaţie care a murit ars de viu în tractorul pentru care abia şi-l cumpărase. „Un suflet mare s-a ridicat la cer”

Cine este Paul, instructorul de echitaţie care a murit ars de viu în tractorul pentru care abia şi-l cumpărase. „Un suflet mare s-a ridicat la cer”
Cine este Paul, instructorul de echitaţie care a murit ars de viu în tractor
Publicat: 10/07/2023, 13:20

Paul avea doar 23 de ani și a murit după ce a fost prins sub o balotieră atașată unui tractor care a luat foc. Tânărul din Bihor făcuse credit pentru a-şi cumpăra cele două utilaje agricole, dar n-a bănuit nicio clipă că acestea îi vor aduce sfârșitul.

Tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Potrivit ISU Bihor, cel mai probabil, incendiul a fost generat de defecțiuni la presa de balotat.

„În noaptea de vineri spre sâmbătă, 08 iulie a.c., în jurul orei 01.00, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un utilaj agricol aflat pe un teren de pe raza localității Săcădat, apelantul precizând faptul că exista o victimă.

La locul indicat au fost mobilizate imediat, echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, ardeau generalizat tractorul și presa de balotat, sub balotieră fiind prinsă o persoană”, arată un comunicat de presă al ISU Bihor.

Echipajele de stingere au lichidat incendiul în aproximativ 10 minute, iar echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sub utilajul agricol.

„Din nefericire, bărbatul în vârstă de 23 de ani nu a mai putut fi salvat, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia. Cercetările efectuate au indicat faptul că incendiul a fost, cel mai probabil, generat de defecțiuni la presa de balotat”, mai precizează pompierii.

„Sunt unii care aduc o lumină atât de mare în lume încât chiar și după ce au plecat lumina rămâne”

Tânărul era un apreciat instructor de echitație din zonă, care preda lecții private copiilor în cadrul complexului de agrement „Povești scrise de cai”, din Săcădat.

Foştii săi colegi de la centrul de agrement „Povești scrise de cai” sunt în stare de şoc după moartea băiatului senin şi visător.

„Când pentru mulți viața abia începe, pentru Paul a luat sfârșit. Un sfârșit tragic care i-a spulberat toate visele! Noi, ceilalți, rămânem cu o durere puternică, dar îi vom păstra vie amintirea în memoria noastră. În memoria lui Paul, azi toate serviciile oferite de «Povești scrise de cai» vor fi gratuite, cu rugămintea de a face o donație ca ajutor pentru familia greu încercată”, au scris ei pe pagina sa de Facebook.

Pe lângă pasiunea pentru echitație, Paul era și un dansator talentat, membru al unui ansamblu artistic cunoscut.

„Sunt unii care aduc o lumină atât de mare în lume încât chiar și după ce au plecat lumina rămâne. Entuziasmul tău și iubirea față de cei din jur vor continua să ne susțină, în memoria ta, luminându-ne zilele. O să ne fie dor de tine oriunde ai fi, prietene. Azi centrul nostru este închis!”, a scris Raul Magda, proprietarul „Povești scrise de cai”, pe o rețea de socializare.

„Cerul e mai bogat cu tine acolo sus!”

Mesajele de condoleanțe continuă să curgă pe rețelele de socializare și mulți deplâng trecerea în neființă a lui Paul.

  • „Ai fi făcut orice, pentru oricine, om sau animal…. Ai muncit mereu pe brânci si așa te-ai dus, muncind. Încă nu mi vine sa cred, sunt in stare de soc…Ne ai iubit și te-am iubit atât de mult… Ne va fi dor de îmbrățișările tale calde si bunătatea ta Paul. Am zâmbit mult împreună….Te-ai dus la căluțul tău frumos…să petreceți clipe minunate acolo sus împreună și să iubești fix la fel! Rămas bun prieten drag și bun! Dumnezeu sa aibă grijă de tine acolo unde ești! Noi rămânem cu amintirile frumoase si un gol imens! Cerul e mai bogat cu tine acolo sus!”.
  • „Cât de nedreaptă poate să fie viața asta, ai fost oricum muuult prea bun pentru lumea asta. Odihnește-te în pace suflet bun, nu pot să cred că un om atât de bun poate avea un asemenea sfârșit la 23 de ani, era doar un copil. RIP Paul! Ai lăsat un gol imens in sufletele tuturor celor care au avut norocul să te cunoască”,
  • „De data asta, tristețea ne-a reîntâlnit… aș fi vrut să-l cunoști pe Coste Paul in viață, ai fi fost încântată și câștigată sufletește. Drum lin, Paul! Voi fi alături de tine pe ultimul drum, copil drag!”,
  • „Paul a înseninat viața tuturor celor din jurul lui. Dar a plecat mult prea devreme printre îngeri. Vei trăi mereu în sufletele noastre Paul!!! Iar vouă Dumnezeu sa va dea putere și mângâiere pentru a trece peste aceasta grea încercare. Sincere Condoleanțe!! Adio, Paul! Drum lin, înger drag”.
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Averea lui Elon Musk a crescut cu 40 de miliarde de dolari în doar o...