VIDEO | Percheziții în București, Bârlad și Ploiești la persoane suspectate de înşelăciune, ameninţare şi deţinere ilegală de arme

Publicat: 13/04/2022, 08:20
Actualizat: 13/04/2022, 19:13

Polițiștii efectuează, miercuri dimineață, percheziții în București, Bârlad, Ploiești și într-o comună din județul Prahova, la persoane suspectate de înşelăciune, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, deţinere ilegală de arme, în trei dosare. Şapte persoane vor fi duse la audieri.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cei ai Secţiei nr. 4 de Poliţie Ploieşti şi cei ai Secţiei Rurale de Poliţie Drajna, pun în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiile Bucureşti, Bârlad, Ploieşti şi într-o comună din judeţul Prahova, la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, deţinere ilegală de arme, precum şi tăiere şi furt de arbori, în trei cauze diferite”, a anunţat Poliţia Română.

Șapte persoane vor fi duse la sediul unității de poliție, pentru a fi audiate.

Prejudiciul cauzat este de peste 31.500 de lei. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploieşti.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult