Phil Valentine, un cunoscut coronasceptic, a fost răpus de COVID-19. Ce spunea moderatorul de radio în decembrie 2020: „Sub 1% șanse să mor din cauza virusului”

Phil Valentine, un cunoscut coronasceptic, a fost răpus de COVID-19. Ce spunea moderatorul de radio în decembrie 2020: „Sub 1% șanse să mor din cauza virusului”
Phil Valentine, un cunoscut coronasceptic, a fost răpus de COVID-19. Ce spunea prezentatorul de radio în decembrie 2020: „Sub 1% șanse să mor din cauza virusului”
Publicat: 23/08/2021, 10:40
Actualizat: 23/08/2021, 10:41

Decesul lui Phil Valentine a fost anunțat de reprezentanții postului de radio SuperTalk 99.7 WTN din Tennessee. Familia prezentatorului a precizat că acesta „a regretat” ulterior poziția anti-vaccin și i-ar fi încurajat pe oameni să se vaccineze.

Controversatul om de radio Phil Valentine a murit răpus de COVID-19, după ce el însuși a cântat o piesă în care făcea bășcălie de vaccinurile anti-coronavirus, scrie mirror.co.uk.

Bărbatul de 61 de ani a fost diagnosticat cu COVID în luna iulie și a postat pe Facebook un mesaj: „Îmi fac datoria civică, mă imunizez natural”.

Phil Valentine: „Sub 1% șanse să mor de COVID”

Acesta a precizat că-și va lua o zi liberă „ca precauție”. Valentine a luat în derâdere eforturile de vaccinare, în timpul show-ului său radiofonic și a susținut, în decembrie 2020, că șansele ca el să moară de COVID sunt „sub 1%”.

Mai mult, acesta a cântat o piesă intitulată Vaxman, o satiră după cântecul Taxman de la Beatles.

Familia acestuia a precizat însă că, ulterior, bărbatul infectat cu COVID a regretat atitudinea anti-vaccin.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase