PLANTELE minune despre care puțin români stiu că distrug metalele grele din organism. Cum să te vindeci într-un mod natural cu „roadele pământului”

PLANTELE minune despre care puțin români stiu că distrug metalele grele din organism. Cum să te vindeci într-un mod natural cu „roadele pământului”
Sursa Foto: Pexels/ sergei_spas
Publicat: 21/06/2023, 08:56

Dacă sunteți în căutarea unui tratament 100% naturist pentru a vă vindeca de anumite afecțiuni provocate de intoxicațiile cu metale grele, atunci acest articol ar putea să vă fie de folos.

Un număr tot mai mare de români constată în ultima vreme că suferă de intoxicație cu metale grele, iar riscul de a fi expuși acestora este real și provine din mai mulți factori precum expunerea profesională, poluarea aerului sau apei, contaminarea alimentelor, medicamentelor, recipientele pentru alimente acoperite necorespunzător sau ingerarea vopselelor pe bază de plumb.

Simptomele intoxicației cu metale grele variază în funcție de cantitatea acumulată în organism și sunt extrem de diverse.

Cu toate acestea, este important să știți că există anumite plante care pot ajuta la eliminarea acestor metale grele.

Iată care sunt plantele pe care trebuie să le consumi:

  1. Usturoiul: Este considerat unul dintre cele mai puternice alimente care pot ajuta organismul. Usturoiul poate elimina toxinele și metalele grele din organism, în special plumbul.
  2. Moringa: Această plantă originară din India are proprietăți medicinale puternice. Moringa poate elimina metalele grele din corp, în special cadmiul.
  3. Afinele sălbatice: Afinele sălbatice sunt considerate un miracol al naturii. Acestea pot extrage metalele grele din creier, repară și vindecă organele și zonele afectate de aceste metale grele sau toxine. Afinele sălbatice sunt singurul aliment cunoscut în prezent care ar putea inversa boala Alzheimer.
  4. Extractul de iarbă de orz: Pulberea de extract de iarbă de orz ajută la extragerea metalelor grele din spline, pancreas, tractul intestinal, sistemul reproducător sau tiroidă. De asemenea, pregătește mercurul pentru absorbția completă de către spirulină, pe care este recomandat să o luați cel puțin o dată pe an.
  5. Brusturele: Rădăcina brusturelui elimină toxinele din cele mai adânci locuri ale ficatului și poate ameliora inflamațiile și leziunile hepatice cauzate de diverse agenți patogeni și substanțe toxice.
  6. Ciulinul de lapte: Această plantă sprijină funcționarea ficatului în timpul procesului de detoxifiere. Ciulinul de lapte consolidează formarea și secreția bilei, îmbunătățește tractul gastrointestinal și promovează vindecarea ficatului în cazul afecțiunilor precum icterul sau leziunile cauzate de otrăviri sau medicamente.
  7. Coriandrul și chlorella: Coriandrul ajută la eliminarea metalelor grele din celulele corpului, dar uneori nu le elimină suficient de rapid, ceea ce poate duce la simptome neplăcute. Aici intervine chlorella, care susține acțiunea coriandrului și ajută organismul să elimine plumbul, mercurul și aluminiul într-un interval de timp mai scurt.

Este important să aveți în vedere că utilizarea plantelor menționate mai sus nu înlocuiește sfatul medicului și că este recomandat să consultați un specialist înainte de a începe un tratament sau de a introduce schimbări semnificative în regimul dvs. alimentar.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
În urmă cu aproape opt decenii, italienii îl executau pe „Il Duce”