PNL Argeș salută decizia filialelor din întreaga țară de a-l susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat

Redactor:
Florentina Dinu
PNL Argeș salută decizia filialelor din întreaga țară de a-l susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat
Ludovic Orban la implinirea a 143 de ani de liberalism, 2018. Foto: PNL Argeș/ Facebook

PNL Argeș salută decizia filiarelor din întreaga țară care îl susțin pe Ludovic Orban, în vederea obținerii unui nou mandat, la viitoarele alegeri care vor avea loc la Congresul PNL.

PNL Argeș: Salutăm decizia filialelor din țară care aleg să îi acorde sprijinul pentru un nou mandat lui Ludovic Orban

“PNL Argeș salută decizia filialelor din țară care, în ultima săptămână, și-au manifestat susținerea pentru președintele Ludovic Orban, alegând să îi acorde sprijinul pentru un nou mandat, la următoarele alegeri care vor avea loc la Congresul PNL“.

 

PNL Argeș reiterează că s-a aflat printre primele filiale care și-au exprimat sprijinul pentru Ludovic Orban, atât pentru funcția de președinte al partidului, cât și pentru cea a Biroului Politic Județean al PNL, o decizie fiind adoptată pe 25 ianuarie, cu unanimitate de voturi.

 

“Amintim că PNL Argeș a fost printre primele filiale din țară care și-au afirmat susținerea pentru Ludovic Orban ca președinte al partidului. Astfel, pe 25 ianuarie, Biroul Politic Județean al PNL Argeș a adoptat, cu unanimitate de voturi, rezoluția de susținere a lui Ludovic Orban ca președinte al partidului, precum și a Biroului Permanent Național, în actuala sa componență. Rezoluția s-a bazat pe performanțele indiscutabile ale lui Ludovic Orban, atât ca premier al României, cât și ca lider liberal“.

 

Deputatul Adrian Miutescu explică motivele pentru care Ludovic Orban este susținut de PNL Argeș.  Astfel, președintele PNL Argeș transmite că Ludovic Orban a deblocat proiecte de infrastructură, cu impact asupra economiei județului, dar  a și menținut economia de la nivel național a țării. Mai mult, Ludovic Orban a demonstrat că a reușit să mențină guvernarea PNL aproape de viziunea Uniunii Europene, într-o perioadă în care PSD era pe cale să producă o ruptură în acest sens.

Deputatul Adrian Miuțescu: Ludovic Orban a reușit să aducă PNL la guvernare într-o perioadă în care PSD amenința să separe România de Uniunea Europeană

“Am fost printre primele organizații din țară care și-au declarat, în mod public, susținerea pentru președintele partidului, Ludovic Orban, atât pentru un nou mandat în fruntea Partidului Național Liberal, cât și ca răspuns la adresa atacurilor la care era supus în acea perioadă. Ludovic Orban a dovedit că este un prieten al Argeșului, demarând și deblocând, în timpul guvernării PNL, proiecte de infrastructură care vor contribui la dezvoltarea economică a județului. Ca prim-ministru, într-o perioadă extrem de dificilă, de criză sanitară, a reușit să mențină echilibrul economic și social al țării. Ca lider al partidului, Ludovic Orban a reușit să aducă PNL la guvernare într-o perioadă în care PSD amenința să separe România de Uniunea Europeană. Condus de Ludovic Orban, PNL, principalul partid din coaliția de guvernare, va contribui în perioada următoare la finalizarea proiectelor de infrastructură așteptate de toți românii și va pune umărul pentru digitalizarea și modernizarea instituțiilor statului român. Salutăm decizia colegilor din țară și îi asigurăm pe români de faptul că PNL va pune, în continuare, pe primul loc dezvoltarea României!”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

PNL ARGEȘ ÎȘI RECONFIRMĂ SUSȚINEREA PENTRU PREȘEDINTELE LUDOVIC ORBAN

PNL Argeș salută decizia filialelor din țară…

Posted by PNL Arges on Monday, March 15, 2021

Decizia a fost luată, în unanimitate, de către Biroului Politic Judeţean al PNL Hunedoara. Vetuța Stănescu, președintele filialei PNL Hunedoara, a explicat motivele pentru care Ludovic Orban reprezintă cea mai bună soluție pentru formațiunea politică.

Ludovic Orban, susținut de PNL Hunedoara. “Alături de oamenii din Valea Jiului!”

Inclusiv pe pagina de Facebook a PNL Iași, Ludovic Orban este elogiat de colegii de partid, în principal pentru că Guvernul, sub conducerea sa, s-a interesat permanent de situația minerilor din Valea Jiului, regiune care va beneficia de fonduri europene în următorii patru ani.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Mama lui Cristi Borcea, lovitură în imobiliare în `stațiunea bogaților`! Ridică un bloc de cinci...
Nicoleta Luciu, taxată dur de fani. IMAGINEA care a stârnit controverse: Te-ai stricat de tot...
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Românii vaccinați cu prima doză de ser anti COVID vor fi recompensați. Unde poți merge...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Unde sunt cele mai adânci puncte ale oceanelor. Cercetătorii sunt siguri acum, au înconjurat lumea...
Dacia primește lovitura de grație. Se întâmplă în cea mai importantă țară din Europa
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
S-a decretat STARE DE URGENȚĂ! Anunțul ȘOCANT al momentului
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide